Nina Stojanović preokretom sprečila iznenađenje, još jedna stepenica do glavnog žreba Majamija!

 
 
  • 0

Za učešće u glavni deo žreba u Majamiju, srpskoj predstavnici će biti potrebno da pobedi jednu od dve iskusne teniserke

Srpska teniserka Nina Stojanović uspela je da se plasira u poslednje kolo kvalifikacija za turnir u Majamiju, ali nakon velike borbe i preokreta. U tri seta je pala 515. igračica sveta, Čehinja Linda Fruvirtova - 4:6, 6:4, 6:2.

Nina je imala žestokih problema na startu, i ne samo na startu, već tokom čitavog prvog seta, jer je češka predstavnica bila prilično tvrd orah, te je napravila jedan brejk više za prvi korak ka novoj rundi.

Ukupno je bilo čak 12 brejk prilika u drugoj deonici, a samo je jedna iskorišćena, i to od strane Stojanovićeve koja je tako uvela meč u treći set.

U presudnoj borbi već više nije bilo toliko problema, pa je Nina uspela da makar na kraju mirne duše uđe u poslednje kolo kvalifikacija.

Za učešće u glavni deo žreba u Majamiju, srpskoj predstavnici će biti potrebno da pobedi jednu od dve iskusne teniserke koje su već 10 godina na WTA sceni. Protiv Nine će igrati pobednica duela Sare Erani i Betani Matek Sands.

Video: Veseli se srpski rode: Novak zapevao pred okupljenim fanovima i izazvao oduševljenje

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA