Lepa Marijana u centru pažnje u Melburnu, Rumunka joj tražila da izbaci trenera!

 
 ≫ 
  • 0

Neobičan zahtev Sorane Kirstee na pripremnom turniru u Australiji

Još malo pa počinje prvi Gren slem u sezoni, ali sa pripremnih turnira u Melburnu stižu neke zaista zanimljive selike. Ovoga puta u centru pažnje su bili rumunska teniserka, Sorana Kirstea i naš arbitar, Marijana Veljković.

Rumunka je tokom duela sa američkom teniserkom, En Li ušla u verbalnu raspravu sa svojim trenerom Karlom Maesom, čije su kritike počele da je nerviraju, a sve se dešavalo kod vođstva protivnice od 6:3, te 3:0 u drugom setu. Kako bi onemogućila trenera da nastavi da joj „pridikuje“, Kirstea je zamolila glavnog sudiju na meču, a to je bila Marijana Veljković, da ga opomene.

- Možete li da mu date upozorenje, molim Vas? Priča bez prestanka. Čujem ga ovde na terenu, a hoću da mu poručim da samo prekine sa pričom – rekla je Kirstea.

Naša dama bila je pomalo i zbunjena ovakvim zahtevom, ali nije mogla da izađe u susret teniserki iz susedne nam države. Kirstea nije odustajala.

- Znam, ali molim Vas mu recite da prestane, ne mogu da ga podnesem – uporna je bila rumunska igračica.

No, vreme za pauzu između gemova je iscurelo, pa su teniserke morale na teren. Kirstea je drugi deo igre izgubila sa ubedljivih 6:1.

(Telegraf.rs)

Video: Kragujevčani pregazili "traktoriste" u Loznici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA