Ko je plavuša koja je mamila uzdahe u Nadalovoj loži tokom finala Rolan Garosa?

 
 
 ≫ 
  • 2

Izazvala je pažnju fotoreportera

Loža Rafaela Nadala puna je na Filip Šatrijeu tokom finala Rolan Garosa, gde je došla i njegova supruga Ćiska Pereljo, koja je prekršila "nepisano pravilo".

Ipak, fotoreporterima je više pažnje privukla Nadalova sestra, Marija Izabel Nadal, koja je bila tu pored supruge španskog tenisera na tribinama.

Marija Izabel Nadal putuje s Rafom širom sveta na turnirima. Ona i Rafa su svojevremeno zajedno živeli i zajedno u stanu kada su i oboje otišli od kuće, Nadal zbog profesionalnih obaveza, a Marija zbog studiranja.

Ona je bila i osoba koja je "spojila" Nadala sa sadašnjom suprugom, jer je Ćiska njena školska drugarica, koju je upoznala sa svojim bratom, a nakon 15 godina veze Nadala i Ćiske, ona je krunisana brakom prošle godine.

- Uvek me je podsticao da idem s njim kada izađe s prijateljima. Nama je to prirodno, iako je drugima ponekad moglo biti čudno. To je deo naše posebne veze. Većina dečaka koji odrastaju vide svoje mlađe sestre kao iritantne, posebno kada su tinejdžerke, ali Rafael se prema meni nikada nije ophodio na takav način - svojevremeno je rekla Nadalova sestra u jednom intervjuu.

Video: Novak sa Nadalom u finalu RG: Đoković imao meč loptu u trećem, pa prošao golgotu u pet setova

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA