Karenjo-Busta promenio priču posle optužbi da Novak folira: Nisam ljut, nije me to ni dotaklo...

 
 ≫ 
  • 3

Španski teniser Pablo Karenjo-Busta rekao je kako nije bio iznerviran zbog stanja i poteza Novaka Đokovića u meču četvrtfinala Rolan Garosa

Karenjo-Busta je izgubio u četiri seta i Đoković se plasirao u polufinale, ali se tokom prvog seta nije osećao dobro i to je Pablo iskoristio.

Novaka je boleo vrat, problema je bilo i sa levim ramenom, a između dva gema je u jednom trenutku prišao i fizioterapeut kako bi Srbinu izmasirao vrat nakratko.

Zbog svega navedenog, Karenjo-Busta je posle meča i poraza 4:6, 6:2, 6:3 i 6:4 rekao da to sa povredama radi svaki put i indirektno je poručio da srpski igrač ume da iscenira povrede.

- Svaki put kada se stvari zakomplikuju, Novak traži medicinsku pomoć. Radi to već dugo. Već sam to znao. Znao sam šta će desiti na US Openu, šta će se desiti ovde i šta će se i dalje dešavati - rekao je Karenjo-Busta u sredu.

Zbog toga je i španska Marka navela da je bio ljut posle izgubljenog četvrtfinala, na šta je Karenjo-Busta odgovorio. Promenio je priču i rekao da ga Đokovićevo stanje nije ni na koji način "dotaklo".

- Mislim da se sećam da je prva stvar koju sam rekao je da me taj njegov potez nije omeo. Teško je da može da me iznervira nešto što me nije poremetilo, zar ne - rekao je Karenjo-Busta na društvenim mrežama.

Da podsetimo, Đoković je o Karenjo-Busti rekao da je zasluženo dobio prvi set, jer je igrao bolje i bolje je kreirao udarce.

Video: Đoković se borio sa bolovima, ali uspeo da pregazi Španca Karenjo-Bustu

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    8. oktobar 2020 | 19:36

    Čini mi se da je ovaj lik 13 ti na ATP listi!? E, odavno nisam video lošijeg tenisera i ne znam kako je dospeo na to mesto!? Zapamti mu ovo Nole pa sledeći put mu nedaj ni gem da osvoji!!!

  • Рус

    8. oktobar 2020 | 22:09

    Ja mislim da ste se ti i ona sudija okumili jer će ti to biti jedina "pobeda " nad Novakom. A i ptiznaj da si priželjkivao u tajnosti da će opet pogoditi sudiju..priznaj..🙃. Izdala te kuč.a, nije došla ..hahahah

  • Dragan

    9. oktobar 2020 | 05:56

    Ko je ovaj Karenjo??? Ima na kolena da padaš samo kada ime Novak Đoković pomeneš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA