Međedović posle senzacije turnira glatko izgubio: Hamad bez četvrtfinala juniorskog Rolan Garosa

 
  • 4

Srpski teniser Hamad Međedović zaustavljen je u osmini finala juniorskog Rolan Garosa porazom od Lukasa Nojmajera u dva seta

Naš predstavnik je posle senzacije turnira i eliminacije prvog nosioca Harolda Majoa u tri seta glatko izgubio od Austrijanca sa 6:1 i 6:3.

Već od prvog gema u meču Nojmajer je uspostavio kontrolu i poveo brejkom, koji je duplirao u trećem gemu za vođstvo 3:0 posle čega je rutinski dobio set i trećim brejkom za 6:1.

U drugom setu je poveo sa 2:0, sedamnaestogodišnji Hamad se vratio u igru brejkom i izjednačio je na 2:2, ali je onda opet popustio u osmom gemu i izgubio meč.

Međedović, 46. junior sveta, propustio je priliku za plasman u završnicu protiv dva mesta lošije rangiranog Nojmajera, pa će Lukas u četvrtfinale nas Dominika Strikera iz Švajcarske.

Mladi Novopazarac nije potpuno eliminisan sa Rolan Garosa budući da ga očekuje i nastavak takmičenja u dublovima, gde igra četvrtfinala sa Maratom Šaripovim iz Rusije, a posle pobede nad Žeromom Kimom i Žofrijem Von der Šulenbergom u dva seta 6:1 i 6:4.

Video: Nole slomio ruskog tenisera za plasman u osam najboljih!

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    7. oktobar 2020 | 18:10

    Nema veze, samo napred mali! ❤

  • Marko cg primorje

    7. oktobar 2020 | 17:58

    Daleko su Istanbul i Bec

  • Losmi

    8. oktobar 2020 | 11:16

    Ljudi ako stvarno mislite da ovaj mali moze da bude dvadeset posto Novaka ,onda stvarno niste normalniVileo bi da imamo novog djokovica ali ne vidim ga u ovom Medjedovicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA