Đoković dočekao Španca i priliku za osvetu u 1/4 finalu Rolan Garosa

 
 
 ≫ 
  • 3

Novak plasman meču TOP 4 traži protiv Karenja Buste

Španski teniser Pablo Karenjo Busta biće protivnik Novaku Đokoviću u četvrtfinalu Rolan Garosa koje je na programu u sredu!

Karenjo Busta je u poslednjem meču dana savladao Nemca Danijela Altmajera posle nešto manje od dva i o sata igre rezultatom 3:0 - 6:2, 7:5, 6:2!

Đoković u međusobnom soru vodi 3:1 protiv Španca, a jedini poraz bio je onaj na ovogodišnjem US Openu kada je Srbin diskvalifikovan zato što je lopticom pogodio linijskog sudiju. U tom trenutku Karenjo Busta je vodio sa 6:5 u prvom setu i imao je servis.

- Karenjo Busta je u poslednjih 12-15 meseci popravio igru na svim podlogama, ovde je niži odskok i to odgovara njegovom stilu, iako inače možda više voli beton, odrastao je na šljaci kao i svi Španci. Igrali smo to u Njujorku, ali to nije bio pravi meč, radujem se da imam priliku da to ispravim - jasan je bio Srbin.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darjan

    6. oktobar 2020 | 09:55

    Karenjo Busta ni jednog momenta nije prišao supervizorima da sugerise kako treba da oproste Novaku. Čak je nakon meča rekao pravila su pravila. Iskoristio je situaciju još se i rugao.

  • eNL

    6. oktobar 2020 | 09:35

    Busta kupi još danas povratnu kartu.

  • rodjo

    6. oktobar 2020 | 11:06

    Pobedice ga karenjo ponovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA