Rusedski malo razočaran Novakovim postupkom: Trebalo je da "ohladi" glavu

 
 
  • 1

Bivši britanski teniser Greg Rusedski kaže da je neprijatno iznenađen činjenicom da srpski teniski as Novak Đoković nije otišao na konferenciju za štampu posle eliminacije u osmini finala US Opena

Đoković je diskvalifikovan odlukom sudija jer je u prvom setu, posle izgubljenog brejka za 6:5 u korist Pabla Karenjo-Buste, lopticom pogodio u vrat linijskog sudiju.

Žena koja je bila u ulozi sudije je pala na beton, borila se neko vreme za dah ali onda normalno i bez posledica nastavila da funkcioniše.

- Malo sam razočaran. Morate da budete svesni da je ovaj čovek svetski broj 1. Teško je kada vas diskvalifikuju s Grend slema, ali je trebalo da "ohladi glavu" sat vremena, dva u svojoj sobi.

- Trebalo je da složi ono šta se desilo, ode na konferenciju i prihvati odgovornost i izvini se za situaciju. Teška je situacija, kada ste broj 1 u svetu, ali morate da uradite pravu stvar - rekao je Rusedski.

Đoković se posle meča jeste oglasio, izdao je saopštenje u kom kaže da mu je žao zbog svega.

Izvinio se i organizatorima turnira, ženi koju je nenamerno pogodio, a odmah nakon meča je otišao na aerodrom DŽFK.

Video: Novak osvojio prvi trofej u nastavku sezone prekinute pandemijom korona virusa

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Jovanović nezadovoljan posle derbija: Čiji je interes da se Partizan dovede u ovo stanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    7. septembar 2020 | 09:54

    Odreagovala je kao da je pogodila kugla a da je novak bacio sa ramena folirantkinja daj bože da ga naknadno ne kazne i suspenduju do kraja sezone jedva su dočekali jer on nije prvi koji reketom baca lopticu reketom skupljacima lopte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA