Ne znam o čemu se tačno radi, ali uvek sam u timu Đokovića: Serena podržala Novakov teniski sindikat

 
 
 ≫ 
  • 2

Američka teniska šampionka Serena Vilijams rekla je da podržava Novaka Đokovića i njegovu nameru da pokrene uniju tenisera koji se bore za svoja prava

Ova unija je zamišljena kao teniski sindikat koji su pokrenuli Đoković i Vasek Pospišil kao iniciijatori i dobila je podršku više igrača jer ne funkcioniše u sklopu ATP-a.

S obzirom na to da je i sama poznata po tome što se bori za prava teniserki i njihovu ravnopravnost u sklopu svog sporta, Vilijams kaže da na takve inicijative gleda pozitivno.

Ipak, imala je i jednu ogradu, jer PTPA kao nova organizacija još uvek nije konkretno pokazala šta su joj koraci.

- Zaista me interesuje da saznam nešto više o tome, jer trenutno ne mogu da imam mišljenje dok dublje ne saznam o čemu je reč. Jasno je da sam uvek u timu Đokovića. Ali, istovremeno sam na WTA turu 30 godina i znam šta se sve dešava. Svakako, u ovom momentu ne mogu da komentarišem. Novak ima čvrsta mišljenja o nekim stvarima, često se ispostavi da je u pravu. Moraćemo da vidimo - rekla je Serena, a prenosi Essentially sports.

Ona je posle prvog kola turnira postala i rekorderka po broju pobeda na njujorškom Grend slemu jer je protiv Kristi An slavila sa 7:5 i 6:3.

- Nisam mogla da uđem u ritam na početku. Prva kola su teška za mene. Kristi udara snažno, ne znate šta da očekujete. Bilo je teško - prokomentarisala je Serena taj meč.

Šestostruka šampionka se osvrnula i na tu činjenicu, da pomera granice i sa punih 38 godina (puni 39 krajem septembra).

- Osećam da svaki put kada dođem, oborim neki rekord. Čini mi se da je tako nešto bilo prošle godine. Možda sam samo izjednačila rekord Kris Evert. Kul je. Mislim da ne cenim to dovoljno u ovom trenutku. Ali takmičenje je u toku, nisam fokusirana na rekorde već na osvajanje turnira - istakla je Vilijamsova.

Video: Novak objasnio zašto je vikao na svoju ložu tokom meča sa Džumhurom

Drugo kolo US Opena, Edmundu niko ne daje ni promil šanse, kvota da će sve biti gotovo u tri seta iznosi 1,30. Sve MOZZART kvote pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinan

    2. septembar 2020 | 10:50

    Serena prava zverina kad servira jace udari nego Nadal 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA