≫ 

Novak ljut na organizatore US opena: "To je razlog što su svi uznemireni, uključujući i mene"

Srpski teniser izrazio nezadovoljstvo zbog spornog poteza organizatora turnira

  • 3
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog stavljanja u karantin dvojice tenisera Gvida Pelje i Uga Delijena, koji su praktično diskvalifikovani jer moraju dve nedelje da budu iuolovani.

Razlog je taj što je njihov fizioterapeut pozitivan na korona virus, iako njih dvojica nisu bila u istoj prostoriji sa njim u posledenje vreme i negativni su na virus.

- Pre nekoliko nedelja dobili smo informaciju od šefa medicinskog tima USTA da ako igrač ne deli prostor sa trenerom ili fizioterapeutom, ili bilo kim iz tima ko je inficiran, a njegovi rezultati su negativni, može da se takmiči na turniru - rekao je Novak.

Novak je rekao da su video pozivu prisustvovali mnogi igrači i dodao da su tada informisano o zdravstvenim i bezbednosnim protokolima koji će biti važeći na dva turnira.

On je dodao kako su igrači postavljali brojna pitanja baz u vezi sa tim “pozitivnim” slučajevima.

- Ovo je razlog što su mnogi teniseri uznemireni, uključujući i mene. To je zbog toga što vidim kako se odnose prema Gvidi Pelji i Ugu Delijenu - rekao je svetski broj jedan.

Video: Novak Đoković napravio žurku na treningu u Americi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    22. avgust 2020 | 16:02

    ponekad je bolje i ne reći ništa. Novak ...igraj i gledaj da komentarišeš sebe i svoje probleme a za druge samo kad se mora i to "diplomatski " se izjasni. Uzmi im te obe titule i u Sinsinati i na US OPENU pa nek oni pričaju koliko hoće.

  • D. M.

    22. avgust 2020 | 16:16

    Oni se na najgori način iživljavali nad tobom, vređali te na svakom koraku zbog Beogradsko turnira, a ti mesto da ih odjaviš, potrčao si da im se dodvoravaš!!! Sada ćuti i p👂👂👂, i igraj sa ovima iz druge lige.

  • Ja

    22. avgust 2020 | 18:19

    Šta bi? Zasmetala neka dlaka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA