Žestoko prozivao Zvezdu na derbiju, sad igra za nju: Troicki u crveno-belom dresu napada titulu

 
 ≫ 
  • 1

Vratio se u staro jato Troicki

Ekipno tenisko prvenstvo Srbije startovaće 2. i 3. avgusta, a biće prilično zanimljivo zbog zvučnih imena.

Zvanično najbolje rangirani igrač turnira biće Miomir Kecmanović kao 47. na svetu, braniće boje TK Đukić, a uz njega će biti i najbolji tenise BiH Damir Džumhur. Uz njih će biti najbolji dubl igrač Srbije Nikola Čačić, a za  Crvenu zvezdu igraće Danilo Petrović, Miljan Zekić i Viktor Troicki, koji je u mladosti već osvojio jednu titulu sa klubom iz Ljutice Bogdana.

To će posebno biti zanimljivo navijačima Crvene zvezde kojima Viktor nije omiljen zbog ponašanja na jednom košarkaškom večitom derbiju, kada je vređao crveno-bele.

Zabeležen je i drugi slučaj kada je na košarku došao sa Novakom Đokovićem, koji je navijač Crvene zvezde, ali je bio član Partizana kao tinejdžer. Iz poštovanja prema bivšem klubu, nije pevao, skandirao i burno reagovao na dešavanja na parketu, za razliku od Viktora kog je atmosfera ponela.

Pored ovih klubova, nadmetaće se TAŽ, Spartak, Tipsarević, Agrimes, Player zone, Match point, Sajmište, Premium i STU Požarevac.

U ženskoj konkurenciji, ekipu Tipsarević predvodiće Bugarka Izabela Šinikova, TK Novak predstavlja Ivana Jorović, a sve detalje objavio je TSS.

Video: Komedija na Kališu: Troicki jurio sudiju, ali to nije urodilo plodom

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA