Šta se krije iza Novakovog rasporeda turnira na zvaničnom sajtu: Ovo je istina o učešću na US Openu!

 
 ≫ 
  • 3

Odeljak na zvaničnom sajtu najboljeg tenisera sveta izazvao je pometnju u teniskim krugovima

Mnogi mediji bave se danas rasporedom na sajtu Novaka Đokovića, gde je u odeljku "sledeći turnir" istakuto da će to biti Rolan Garos, koji se ove godine održava od 20. septembra do 4. oktobra, usled pandemije korona virusa.

Ipak, pre Rolan Garosa održava se još jedan Grend slem, US Open, koji je zakazan za period od 31. avgusta do 13. septembra, a njega nema na zvaničnom sajtu najboljeg tenisera sveta.

Iako su mnogi to shvatili kao poruku Đokovića da neće igrati u Njujorku, kako saznajemo, Novak nije doneo nikakvu odluku kada je u pitanju US Open.

I dalje postoji mnogo neizvesnosti kada je US Open u pitanju i da li će se on uopšte na kraju i održati i u kakvim uslovima i pod kakvim pravilima i protokolima. Iz dana u dan se tu situacija menja, te stoga nije ni uvršten u raspored o sledećim turnirima.

Ukoliko bude igrao US Open, Novak će svakako odigrati jedan turnir pre US Opena u sklopu pripreme za Grend slem u Njujorku.

Novak Đoković sajt Sajt Novaka Đokovića gde je istaknuto da je sledeći njegov turnir Rolan Garos; Printskrin: novakdjokovic.com

Kako saznajemo, Novak nije doneo konačnu odluku ni za Rolan Garos, iako na sajtu piše da je to sledeći turnir koji će igrati.

Korona virus je značajno poremetio čitavu tenisku sezonu. Otkazani su svi turniri od Indijan Velsa, Majamija, pa čak i Vimbldon, dok su Rolan Garos i US open pomereni, a ovolika pauza uslovila je i ATP da promeni odluku o rangiranju tenisera, pa se tako u nastavku sezone neće braniti bodovi koji su osvojeni 2019. godine.

Video: Kako je Đoković preko noći Hrvatima postao neprijatelj broj 1?!

(D. U.)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanski$pijun

    7. jul 2020 | 17:02

    Meni baba vanga rekla da će sve biti u redu

  • Znam

    7. jul 2020 | 20:00

    Novak osvaja usa open nadal ne igra

  • eNL

    7. jul 2020 | 18:53

    prava taktika...ne moraju dušmani sve da znaju iz prve ruke. nek se barem nadaju da neće doći,nek sami sebe tešu da mogu šta da osvoje...ja bi im poručio evo i ovim putem da ne kupuju karte za džabe.. jer Novak će doći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA