≫ 

"Novače, ne izvinjavaj se, radiš velike stvari": Poruka Zadranina Đokoviću, koju svi dele po mrežama

 ≫ 

Poznati hrvatski jutjuber stao u odbranu Srbina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Max
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • aya

    27. jun 2020 | 16:17

    Poštujem Djolovica kao profesionalca ali ŠTA JE OCEKIVAO OD USTAŠA ? Zbog toga sto uporno zaboravljamo istoriju ovakve stvari se dešavaju iznova i iznova ...

  • Max

    27. jun 2020 | 13:56

    Upravo sam juče share video ovog you tubera- veličina od čovjeka!! Svaka ti čast! Ne samo na ovu temu nego i mnoge druge. Samo tako nastavi. A Noleta sto se tiče - glavu gore. Jos jedna u nizu pokušaja da te uniste. To mi nije iznenadjujuce . Ali mi jeste iznenadjujuce kratka memorija obicnog čovjeka koji tako brzo zaboravi sta je ovaj čovijek uradio za ljude u Srbiji, za ljude na Balkanu? Da je danas mogao da se predstavlja kao Britanac, Talijan ili bilo ko, čije je drzavljanstvo odbio.. Da li je moguce da smo dostigli toliko moralno dno i da zbog main stream meadija gazimo ovakvog čovjeka??!! SRAMITE SE SVI KOJI TO RADITE!!

  • Svesno i pametno...

    27. jun 2020 | 13:55

    Ko prati Novaka duze vreme 100% zna kako on funkcionise,...pocev od raznih turnira pa do ostalih stvari on sve radi planski i sa krajnjim ciljem! Setite se dobro prvih lajvova Novaka kada je rekao da je protiv vakcine, tj da hoce objasnjenje sta ta vakcina radi sa organizmom. Svi su se takmicili ko ce vise da ga proziva preko raznih tv stanica i ostalih medija,bio je neprijatelj broj 1. S obzirom da je teniska sezona u prekidu i da se skoro nece nastavljati, moze se reci da je sad idealan period ako vec mora da se dobije taj virus koji na jake i zdrave organizme ne ostavlja posledice.. Nas Novak je toliko inteligentna osoba i daleko ispred po pitanju mnogih stvari, tako da me ne bi cudilo da sve ovo sto se desava je itekako planski uradjeno. Kada se se sezona nastavi, i kada svi igracu budi trazili i morali da prime vakcine protiv korona virusa, samo par igraca (prijatelja) to nece morati je l su isti prelezali i njihov organizam postao imun. Tako da Novace nastavi da treniras provodi vreme sa porodicom i jedva cekamo turnire gde ces da ih gazis kao i do sada...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA