≫ 

"Novače, ne izvinjavaj se, radiš velike stvari": Poruka Zadranina Đokoviću, koju svi dele po mrežama

Poznati hrvatski jutjuber stao u odbranu Srbina

  • 18

Novak Đoković je svakodnevno izložen napadima sa raznih strana posle organizovanja Adria Toura na kome se ispostavilo da je nekoliko učesnika zaraženo korona virusom, a pored standardno neprijateljski nastrojenih medija sa Zapada, u hajku su se uključili i pojedini hrvatski ekstremisti.

Ipak, i na hrvatskoj strani ima razumnih glasova, a jedan od njih je poznati jutjuber Branimir Kamber koji je podržao najboljeg tenisera sveta. Radi se o velikom humanisti, tamošnjem reditelju, modelu i glumcu koji vodi popularni kanal KAMBER izam na kome komentariše mnoge društvene pojave.

Ovaj rođeni Zadranin (u kome se održavao Adria Tour prošlog vikenda) obožava tenis i navija za Rodžera Federera, ali tvrdi da poštuje i da se divi svemu što je Novak Đoković uradio ovih godina.

- Poštedite me patetike, proteranih baba i strina kroz istoriju. Ustaša, partizana i svih ostalih izlizanih fraza. Ovo je napad na čoveka koji radi dobre stvari i meni vređa svaku poru u mozgu. Ovo nije ljudski. Svaka pametna ideja na Balkanu se uprlja. Sve se sroza u osrednjost. Ovde vladaju mediokriteti - poručio je Kamber.

- Ko ga je to tačno pozvao pa mu sada zabija nož u leđa? Ko mu je dozvolio da organizuje turnir? Novak Đoković se kao profesionalac i svetski poznata osoba, naravno mora izviniti krovnim organizacijama. Politička korektnost tipa - “Morao sam biti pažljiviji itd…". Meni, kao čoveku i pojedincu - NEMA POTREBE DA SE IZVINI. Velike stvari radi. Ogromna dela. Na tom putu greške su normalna pojava. Progledam kroz prste i idemo bolje od toga. Novače, tebi i tvojoj porodici, sve najbolje želim - poručio je Branimir Kamber.

Uostalom, pogledajte njegovo sjajno izlaganje u videu na početku teksta.

Video: Kako je Đoković preko noći Hrvatima postao neprijatelj broj 1?!

(Teelgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo kralj

    27. jun 2020 | 11:54

    Kamo srece da nam je na ovim prostorima vise ,,Novaka Djokovica''

  • Putin R.S

    27. jun 2020 | 11:47

    Svaka tebi cast na ovakvom izlaganju. Nista nisi pogresio i sasuo si svima surovu istinu u lice.

  • Gaga

    27. jun 2020 | 11:33

    Veliki pozdrav za sve komšije iz Hrvatske koji, poput ovog momka, žive u sadašnjosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA