Mari "pecnuo" medicinsku sestru, ona ga žešće spustila šalom: Endi i Rašford pričali i o Novaku

 
  • 0

Tragom Rodžera Federera koji je iznenadio jednu medicinsku sestru iz Njujorka, isto su uradili i Endi Mari i Markus Rašford

Federer je pre nekoliko dana šokirao Kristijanu Kalderon kada joj je poručio da su ona i njoj slični ljudi heroji i superjunaci.

Rašford i Mari su rešili da u šestoj epizodi "Tennis united" serijala nazovu Debi Torburn i međusobno porazgovaraju usput.

- Ona je medicinska sestra iz Škotske i ne zna da se ovo dešava, pa hajde da je iznenadimo - rekli su Mari i Rašford. Škot je odlučio i da se našali i poput novinara postavi joj pitanje o Rafaelu Nadalu.

- Čuo sam malopre da ste veliki navijač Rafalea Nadala - kazao je Endi i dobio neočekivano šalji odgovor.

- Izvini... Doduše, moj muž te voli - odgovorila je Debi Torburn uz osmeh. Ostatak epizode će putem zvaničnog naloga ATP tura biti dostupan

Mari i Rašford su igrali i kviz o karijerama onog drugog, pa gde je Mari obećao karte za Centralni teren Vimbldona, dok je zauzvrat tražio karte za utakmice Mančester junajteda.

Jedno od pitanja u kvizu ticalo se i igrača koga je Mari pobedio da bi došao do svoje prve Grend slem titule i Rašford je kao iz topa odgovorio - Đokovića.

Video: Zanimljiv program uživo: Najpoznatiji teniseri sveta u razgovoru na Instagramu

(M.LJ)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA