Molitvom se čisti zagađena voda: Novakova priča uplašila teniserku, traži da Đoković povuče izjavu

 
 ≫ 
  • 13

Ne prestaje priča oko Novakovih intervjua

Novak  Đoković izaziva veliku pažnju svojim Instagram razgovorima u izolaciji, ali se čini da niko nije podigao prašinu kao iranski nutricionista Šervin Džafarijeh.

Najbolji teniser sveta je prvo kritikovan zbog stavova o vakcinaciji, zatim je aktuelna bila priča o "pseudonauci", zbog čega je na udaru svetskih medija, ali i kolega.

Zbog Džafarijeha su reagovali mnogi, sa Irancem se prepire poznati teniski novinar Ben Rotenberg, sada je reagovala i bivša teniserka Mari Kariljo, koja je sada reporterka NBC-ja.

- Znam da veruje u meditaciju i molitvnu, odlagao je operaciju lakta jer je istinski verovao da može da izleči telo, ali me uznemiruje što Đoković i taj drugi čovek govore da se otrovna voda može transformisati u pitku, to su opasne stvari koje su mnogi ljudi videli, nadam se da će povući to - rekla je ona, a u pitanju je sledeća izjava.

- Video sam ljude i poznajem ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću moći molitve i moći zahvalnosti, uspevali i najotrovniju hranu i najzagađeniju vodu da pretvore u lekovitu vodu. Voda reaguje i naučnici su dokazali da molekuli vode reaguju na naše emocije, na ono što se govori - spomenuo je Đoković.

Video: Đoković ponovo na terenu: Ovako je izgledao njegov prvi trening posle karantina

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailo

    11. maj 2020 | 10:05

    Sta je sa tobom??? Pravoalavac si covece kakav guru i raiku??? Sekta je to! Vrati se Bogu pao si u prelest

  • Lolek

    11. maj 2020 | 08:55

    Čoveče, bavi se onim što najbolje znaš i onim što ti je posao. Ne lupetaj po društvenim mrežama, ispadaš glup. Poštujrm tvoj uspeh, ali moraš da vodiš računa šta pričaš, her si uzor drugim ljudima.

  • WILSON

    11. maj 2020 | 09:00

    NOVAČE, mani se budala oko sebe,igraj tenis što dobro znaš i što ti dobro ide...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA