Šou Troickog u lajvu sa Novakom: Natezao pivo, grlio plišanu mačku, Đoković se "kidao" od smeha

 
 ≫ 
  • 1

Maksimalno opušten bio je srpski teniser tokom "četa" sa drugarima

Srpski teniser Viktor Troicki "ukrao je šou" tokom "lajv" diskusije koju je organizovao Novak Đoković uz učešće naših poznatih sportista među kojima je bio i Troicki.

Potezale su se najaktuelnije teme, najviše se diskutovalo o korona virusu i trenutnoj situaciji u svetu i u sportu u čemu Troicki nije imao previše entuzijazma, više je bio slušalac.

Reč su imali Pantelić, Đoković, pričali su i Anastasijević, Zimonjić, automobilista Borković, imalo je tu svašta da se čuje, ali niko nije uspeo da zaseni Viktora i njegove doskočice.

- Jel milsiš na 5G mrežu? - ubacio se Troicki Novaku u reč dok je ovaj ozbiljno polemisao o merama zaštite stanovništva koje su preduzele neke evropske zemlje i određenim teorijama porekla virusa.

Nije bio aktivan Viktor onda neko vreme, ali je sve vreme privlačio pažnju i izazivao osmehe ostatka grupe zbog svog plišanog drugara, velike mačke, ali i zbog toga što se u jednom momentu potpuno opustio i osvežio se pivom iz limenke.

- Stela i deda mraz, porodične vrednosti - nategao je Viktor limenku, potpuno isključen iz teme koja je u tom momentu bila aktuelna.

Video: Zimonjić plakao, Nole i Janko slomljeni: Najtužniji prizor zlatne generacije srpskog tenisa

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    19. april 2020 | 20:12

    Hvala vam na najlepšim sportskim momentima vlste ponos nacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA