Adrijana Lima se ne odvaja od Novaka: Iz njegove lože navijala za Srbina, blistala kao nikad (FOTO)

 
  • 12

Druga javna poseta u mesec dana

Novak Đoković, Adrijana Lima, Goran Đoković Adrijana Lima pored Gorana Đokovića u Novakovoj loži; Foto: Guliver/Katharine Lotze/Getty Images

Novak Đoković je bez većih problema savladao Denisa Kudluma u trećem kolu US Opena, gde je imao i sukob sa jednim navijačem, međutim najveću pažnju privukla je osoba koja se našla u njegovom boksu - jedna od najpopularnijih manekenki Adrijana Lima.

Jedan od najpopularnijih Viktorijinih anđela sve češće pokazuje svoju privrženost prema srpskom teniseru. Pre mesec dana posetila je njegov trening u Marbelji pred turnir u Sinsinatiju.

Sada je bila u boksu na Artur Eš stadionu sa najbližim Novakovim saradnicima, trenerom Marjanom Vajdom i stricem Goranom.

Adriana Lima bodri Novaka Đokovića na US Openu Adrijana Lima nije štedela aplauze za Novaka; Foto: AP/Tanjug

Zanimljivo je da supruga Jelena ga još nije posetila na ovom turniru, ali zato bliska prijateljica iz Brazila nije propustila priliku za novo druženje.

Oni su očigedno u sjajnim odnosima, a Novak je nedavno i među prvima komentarisao jednu njenu fotografiju na Instagramu.

Posle braka sa nekadašnjim srpskim košarkašem Markom Jarićem, sa kojim ima dve ćerke, Lima pokazuje da obožava da bude u društvu srpskih sportista.

VIDEO: Kad Nole i najseksi pijanistkinja sveta zasviraju klavir

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žanka

    31. avgust 2019 | 13:39

    I uvek se setim kralja koj joj na tviteru na njeno “hristos vaskrese” odgovorio “ za Kosovo i ajde al tebe kako smo uspeli da izgubimo nikad necu da razumem” ahahahahaha kralj

  • zoćo

    31. avgust 2019 | 10:32

    evo upecala i drugog srbina :-) hoce da bude srpska snajka jedan kroz jedan :-) Nole ne propustaj to, bratski savjet

  • Mmmmm

    31. avgust 2019 | 10:22

    Taman za Novaka !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA