Zabrinjavajuća izjava Noleta o povredi ramena: Nisam ovo iskusio mnogo puta u karijeri! (VIDEO)

 
  • 14

Nadajmo se da će dan pauze biti dovoljan

Novak Đoković uplašio je navijače tokom meča protiv Huana Ignasija Londera u drugom kolu US Opena, povreda ramena ga je mučila više nego protivnik.

Posle duela, dao je pomalo zabrinjavajuću izjavu o problemima sa kojima se suočio.

- Morao sam da dam sebi vremena kako bih shvatio o kakvoj se povredi radi. Večeras je to uticalo na moju igru, posebno tokom servisa i na bekhendu. Nije bilo lako igrati sa takvim osećajem u ruci. Nisam to iskusio mnogo puta u karijeri. Takođe, imao sam sreće što sam uspeo da nađem način da se vratim u meč i da ga završim u tri seta. Imao sam medicinski tajm aut, na pauzama sam pokušavao sam da se snađem kako bih ispoštovao pravila koja postoje vezano za medicinsku pomoć tokom meča - rekao je Đoković, istakavši posebno momenat iz sredine prvog seta.

- Sredinom prvog seta nisam bio siguran da li ću uspeti da odigram meč do kraja. Zaista mi je drago što jesam. Sutra ću imati preglede i konsultacije sa lekarima i nadam se da će mi ova dva dana biti dovoljna da se oporavim kako bih mogao da igram bez bolova, ako to bude moguće - rekao je Đoković.

US Open Tennis Foto: Tanjug/AP

Još na terenu je Đoković poručio da problem sa ramenom nije nova povreda, ali da je ovaj put osećaj nešto drugačiji.

- Nova je u smislu da tokom karijere nikada nisam imao konkretno ovakvu povredu. Ali, nije nova jer me muči već nekoliko nedelja. Nekih dana je bol jača, nekih slabija, menja se. Ovo danas je bilo snažno i nepredvidivo. Ali, kao što sam već rekao, moraš da nađeš način da se izboriš u takvoj situaciji. Nisam bio u ovakvoj situaciji često, ali kao i svaki profesionalni teniser, mnogo puta sam morao da nađem način da igram i kada imam bolove. Dobra stvar kod Grend slem turnira je da imate dan pauze između mečeva. Nadam se da će to biti dovoljno - bio je konkretan je Novak.

On u narednoj rundi čeka boljeg iz meča Denis Kudla - Dušan Lajović, a taj duel se očekuje u četvrtak posle 17 časova po srednjeevropskom vremenu.

VIDEO - Kad Nole i najseksi pijanistkinja sveta zasviraju klavir

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA