Nadal zakazao mega svadbu na imanju od 120 miliona: Pozvani su Federer i Ronaldo, nema Đokovića

 
 ≫ 
  • 12

Rešio je Španac da kruniše dugogodišnju vezu sa Ćiskom Perelo

Posle Federera i Đokovića, i treći član najveće trojke u istoriji tenisa Rafael Nadal staje na "ludi kamen". Prve informacije o "svadbi godine" u Španiji procurile su u tamošnjim medijima, a glavna pikanterija je da će se venčanje održati na ekskluzivnoj lokaciji čija je vrednost 120 miliona evra!

Druga, ništa manje interesantna, glasi da je uz brojne zvanice iz "džet set" sveta pozvan i Nadalov veliki rival i prijatelj Rodžer Federer.

Ipak, mesto gde će se održati je ono što privlači najveću pažnju - pravi pravcati raj koji pršti od luksuza, a sve pod otvorenim nebom, na poluostrvu - tako blizu, a opet tako daleko od znatiželje novinara i paparaca.

"Fortaleza" mu je ime, nalazi se na Majorci, mestu rođenja španskog tenisera, i u pitanju je krak koji se proteže odmah uz zaliv Polensa i smatra se jednim od najkupljih poseda u Španiji. Fortaleza je podignuta 1628. godine kao bedem i zaštita ostrva od pirata, a tek 1920. godine pretvorena je u posed koji je prvi koristio argentinski slikar Roberto Ramog.

Britain Wimbledon Tennis Federer će biti jedan od gostiju na mega svadbi Rafaela Nadala Foto: Tanjug/AP

Plac je u međuvremenu dodatno izgrađen, opasan je zidinama i dograđen pa tako danas u svom sastavu, pored ostalog, ima šest kuća, dva bazena, jednu malu tvrđavu, 17 gostinskih soba. I još mnogo toga na površini od 20.000 kvadratnih metara.

Vlasnik imanja je britanski bankar Džon Ogden koji je 1989. godine kupio ovo parče zemlje za 40 miliona evra, što je tada i mnogo godina kasnije bila najveća suma izdvojena za neko imanje u Španiji.

Danas, "Fortaleza" vredi između 100 i 120 miliona evra.

Upravo na tom mestu Nadal i njegova dugogodišnja devojka Ćiska Perelo, sa kojom je u vezi 14 godina, obavezaće se na "večnu ljubav", a datum svadbe je 19. oktobar. Španac se samim izborom lokacije za svadbu osigurao da ona prođe u najvećoj diskreciji, pošto samo jedan put vodi do imanja, stoga će biti lakše preduprediti pokušaje paparaca da dođu do ekskluzivnih snimaka.

Na svadbi se očekuje 500 zvanica, a neka imena su već poznata: Pau Gasol, Žulen Lopetegi, Karlos Moja, Enrike Iglesijas, Kristijano Ronaldo, Huan Karlos...

Od tenisera, pored Federera, svadbeno veselje uveličaće Felisijano Lopez i Fernando Verdasko.

VIDEO: Oni su Velika trojka i njihovoj dominaciji nema kraja

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sr

    27. avgust 2019 | 11:58

    Sasvim normalno. Nije ni njega Novak zvao.

  • Mix

    27. avgust 2019 | 12:05

    Pa nije ni njega novak zvao...

  • Mirjana

    27. avgust 2019 | 13:17

    Posle 14 godina on se zeni, sto je smesno. Dosad su mogli veliku decu da imaju. Nek im ja sa srecom, a sto se tice Noleta, nije ni on kod njega bio pozvan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA