Kecmanović nije mogao do rezultata karijere: Raonić u polufinalu Indijan Velsa! (FOTO) (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 3

Kecmanović nema razloga za nezadovoljstvo jer je, uprkos porazu, ušao među najbolji 100 tenisera sveta

Srbija više nema predstavnika u singlu na ovogodišnjem Indijan Velsu jer Miomir Kecmanović, posle poraza od Raonića od 2:0 (6:3, 6:4), nije uspeo da se plasira u polufinale. 

Popularni Miša, koji je prvo ispao u kvalifikacijama za Indijan Vels, a onda se kao laki luzer na velika vrata vratio, imao je šansu da eventualnom pobedom još više podigne svoj renome na ATP turu,  ali trenutno 14. tenisera sveta nije dozvolio novo iznenađenje Srbina.

Od samog početka susreta Raonić je zaigrao agresivno i relativno brzo došao do brejka, koji je potvrdio svojim servisom za 3:1. Prii tom rezultatu, Kecmanović je mogao da anulira prednost Kanađanina i vrati se u set. Imao je srpski teniser brejk priliku, ali je snažnim servisima Raonić prvo uspeo da izjednači, a potom i osvoji novi poen na svoj servis.

Do kraja, većih iznenađenja nije bilo. Raonić je rutinski sačuvao prednost i osvojio set.

U drugom setu vodila se velika borba. Kecmanović je zaigrao mnogo bolje, a prva brejk šansa viđena je na 3:3 kada je Srbin uspeo da spasi prvu, ali ne i drugu brejk loptu, i tako dozvolio četrnaestom teniseru sveta da ponovo povede.

Odmah je devetnaestogodišnji Srbin imao šansu da u sledećem setu nadoknadi izgubljeno,  ali je propustio dve brejk šanse. Sa druge strane, Raoniću je to bilo dovoljno da sačuva stečenu prednost i upiše pobedu vrednu polufinala Indijan Velsa.

Da podsetimo, dvojica tenisera su se do sada sastajali samo jednom i to u Brizbejnu ove godine kada je Raonić dobio u dva seta 6:3, 7:6 (2), a uprkos porazu, Kecmanović će od ponedeljka biti među 100 najboljih tenisera sveta. Očekuje se da, u odnosu na druge rezultate, bude rangiran oko 95. pozicije.

Raonić nije dozvolio Kecmanoviću da zaigra onako kako ume; Foto: Tanjug/AP
Kecmanović je upisao rezultat karijere; Foto: Tanjug/AP
Od ponedeljka Kecmanović ulazi među najboljih sto tenisera sveta; Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Marko Đoković zajahao Noleta na treningu

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joakim1

    14. mart 2019 | 22:01

    Idemo Srbine 🇷🇸❤️👍😁🙏

  • Tanče

    14. mart 2019 | 21:29

    Ajde Miomire, polako ali jako. Idemo u novu pobedu!!! ❤♥❤♥❤

  • MANE

    15. mart 2019 | 10:36

    Jedini igrac koji ima sanse da bude novi djokovic mali ima talenta svaka cast sto je dogurao ovde nema mu se sta zameriti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA