Kakva je budućnost tenisa? Federer najavio sastanak i razgovor sa Đokovićem: Moram da donesem tu odluku!

Rodžer ističe da je potrebno da razgovara sa najboljim teniserom sveta i prvim čovekom Saveta igrača

  • 1

Rodžer Federer je nakon trijumfa nad Fernandom Verdaskom sa 3:6, 6:3, 6:3 u drugom kolu Dubaija, najavio razgovor sa naboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem

Federer je razgovarao o Dejvis Kupu sa Rafaelom Nadalom, a istakao je da nije imao vremena da razgovara i sa Novakom. Zbog razloga se i sam našalio...

- Važno je da vidimo kako se Dejvis Kup razvija, da budem iskren. Razgovarao sam sa Rafom tokom turnira. Novaka nisam video. Pretpostavljam da je to moja greška jer sam ranije izgubio. "Opljačkali" su me da ne provedem više vremena tamo - rekao je Federer aludirajući na poraz od Stefanos Cicipasa u četvrtom kolu Melburna - prenosi "sport360.com".

Novak Đoković sa peharom Australijan opena; Foto: Tanjug/AP

Na konferenciji je pričao o razgovoru koji ima nameru da obavi sa Đokovićem.

- Mislim da do neke mere ja treba da donesem odluku da li bi trebalo da budem umešan. Nisam politički aktivan. Nisam u veću igrača. Ali, uvek sam srećan kada slušam o tim stvarima. U nekom trenutku takođe treba biti oprezan sa vremenom, Novakovim vremenom u veću kao predsednik. Moram da odigram to na pravi način. Mislim da moj sledeći razgovor mora da bude s njim - rekao je Federer koji je očigledno na oprezu.

 VIDEO: Zimonjiću ugradili dva veštačka kuka, nakon 48 sati stao na noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA