Vajda otkrio tajni plan Novaka Đokovića: Rekord Federera mora pasti!

 
 ≫ 
  • 3

Marjan Vajda trener našeg najboljeg tenisera pričao o planovima koje kuju za naredni period

Novak Đoković je završio takmičenje u Dohi u polufinalu, a sada je pred njim osam dana pauze nakon kojih će nastupiti na prvom gren slemu sezone, Australijen Openu (14. januar – 27. januar).

Novak je šestostruki šampion Melburna, a prošle godine takmičenje je završio u 4. kolu porazom od Hjeona Čunga rezultatom 6:7, 5:7, 6:7, tako da mu predstoji odbrana samo 180 ATP poena.

O planovima za ovu godinu, ali i za ostatak karijere pričao je njegov trener Marjan Vajda.

Novak Đoković i Marjan Vajda na jednom treningu na Dorćolu Foto: MN Press

- Novak bi voleo da osvoji kalendarski Gren slem, to jest da osvoji sva četiri najveća turnira u istoj godini. Takođe, razgovaramo i o rekordu Rodžera Federera. Novak u ovom momentu ima 14 titula, a Rodžer 20. Da bi sve to i ostvario, potrebno je da naporno radi i bude zdrav - kazao je Vajda.

Može li Novak Đoković da osvoji sva četiri grend slema ove godine? Nije malo onih koji smatraju da može, a kvota da će se to dogoditi je 60! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za teniske specijale u 2019. godini.

Za nekoliko dana počinje Australijan open, a Novak Đoković je prvi favorit za njegovo osvajanje. Kvota na Novaka je 2,35, a iza njega je Federer s kvotom 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Australijan opena.

Đoković je imao dominaciju u 2015. i 2016. godini kada je vezao sva četiri Gren slema, ali je posle osvajanja Rolan Garosa 2016. godin, kada je bio šampion svih turnira, doživeo pad.

- Nismo očekivali takav uspeh. Kada sam ponovo počeo da radim s Novakom, on nije bio u stanju da dobija važne mečeve. Znao sam da će ponovo biti šampion, samo nisam znao kada- kaže Vajda.

VIDEO: Đoković za Telegraf o Federeru, Samprasu i dolasku na Zvezdin meč sa sinom

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušaduša

    8. januar 2019 | 09:44

    Samo zdravlje da posluži tj, bez povreda, doćiće sve na svoje mesto, Nole će to postići i sam ostavlja takav utisak da samo trofeji dolaze u obzir a poneki poraz koliko da razbije maler.

  • CHE

    8. januar 2019 | 08:56

    Iiidddeemmooooooooooo!

  • joakim

    8. januar 2019 | 09:09

    Ja mislim iako svi to zelimo da ne razmislja o rekordu Federera treba prvo dostici Nadala pa onda idemo dalje Nole 👍🇷🇸❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA