Federerov sin je hit Vimbldona: Sestre ga udarale zbog ponašanja, dok je njihov tata Rodžer držao pobednički govor (VIDEO)

 
  • 2

Jedan od dvojice blizanaca imao je svoj šou u loži Centralnog terena nakon završenog finala

Printskrin: Twitter.com/@leti4u1

Rodžer Federer je ponovo osvojio Vimbldon i postao je besmrtan, pošto je rekordni 8. put podigao trofej na Ol Ingland Klabu u Londonu, što je samo njemu pošlo za rukom.

Legendarni Švajcarac je ovoga puta u svojoj loži imao podršku i svojih sinova, blizanaca Lea i Lenija, koji su se prirdružili sestrama, takođe bliznakinjama, Mili Rouz i Šarlin Rivi.

>>>  Federer je ispao neviđen gospodin prema Čiliću, ali je u šampionskom govoru najavio drastičnu odluku posle Vimbldona (VIDEO)

>>> Otkriveno zbog čega je Čilić plakao kao kiša u finalu Vimbldona: I navijačima Federera nije bilo dobro kad su ovo videli! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od Rodžerovih sinova bio je pomalo nestašan dok je njegov otac držao pobednički govor nakon osvajanja 19. Gren slem titule. Stavljao je prste u usta i pravio neobične grimase, dok je bio u naručju svoje majke Mirke.

Printskrin: Youtube/WESCREAMTENNIS

>>> Hladnog Švajcarca slomile emocije: Kada je video preslatke sinove i ćerkice kako ga gledaju iz lože, briznuo je u plač! (VIDEO)

Kamera je to i zabeležila, a jedna od njegovih sestara ka je čak i udarila po rukama, ne bi li ga naterala da ih izvadi iz usta, kako bi prestao sa pravljenjem čudnih grimasa.

Ipak, to je svima više bilo simpatično, pa je Federerov sin, iako ima tek tri godine, već postao zvezda Centralnog terena, po ugledu na njegovog oca.

Ko zna, možda i on za nekoliko godina nastupi upravo na tom istom terenu kao i njegov slavni otac. Osnovu već ima, a kupio je i londonsku publiku koja ga je već zavolela.

Pogledajte taj trenutak u priloženom snimku:

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA