Ne daju joj da se tetovira, voli pivo: Ovo je devojka bivšeg prvaka sveta koja je zasijala na Zlatnoj lopti

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Među prvima je došao na ceremoniju dodele Zlatne lopte u međuvremenu je saznao da se nalazi na 29. mestu, ali će se pojavljivanje Matsa Humelsa u parizu uglavnom pamtiti po njegovoj atraktivnoj devojci!

Obučena sva u belo, kombinacija pripijena uz telo, manekenka Nikola Kavanis je je oduševila sve na crvenom tepihu.

Njih dvoje su zajedno nekoliko meseci, nakon što se Humels razveo od dugogodišnje partnereke Keti s kojim ima sina i s kojom je bio u braku od 2015. godine.

Mats Humels Humels sa devojkom na dodeli Zlatne lopte Foto: AP/Tanjug

U međuvremenu, Humels se "zacopao" u 10 godina mlađu manekenku koja je nestvarno lepa i koja ima skoro dva miliona pratilaca na Instagramu.

Nedavno je dala jedan zanimljiv intervju za "Bild"  gde je priznala kako ima određene životne zabrane. Ukratko, ne sme da se šiša bez pitanja i ne sme da se tetovira.

- Moram da se dogovorim s njima da li mogu da odem kod frizera. Ne mogu samo tako da odem na odmor, moram da otkažem kako bi mogli da isplaniraju termine. Takođe, ne smem samo da se tetoviram.

Nikola voli i tenis, objavljivala je fotografije sa Vimbldona, dok je i obožavalac piva koje joj pravi određene probleme.

- Volim da pijem pivo, dolazim iz bavarskog sela gde su uvek bili pivski festivali. Ali imam intoleranciju na pšenicu. Patim od neurodermatitisa – ako pijem pivo ili jedem sladoled, dobijem osip.

(Telegraf.rs)

Video: Evo zašto je Aleksandar Filipović bio "ljubomoran" na košarkaše Partizana prethodnih godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA