Prelepa žena košarkaša Zvezde stigla u Beograd: Igrač crveno-belih joj priredio doček koji će pamtiti

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Možda i jedan od najboljih košarkaša Zvezde u dosadašnjem delu sezone, Majk Daum ovih dana je još srećniji, pošto mu se u Beogradu priključila njegova prelepa supruga Tejlor, koja se inače i sama profesionalno bavi sportom i to - odbojkom.

Ona je bila deo programa na Oregonu, a sada je stigla u Beograd, gde će naravno biti velika podrška svom suprugu, koji će nastupati za Zvezdu u Evroligi i ABA ligi. Već je bila na utakmici sa Barselonom pre par dana, a u prestonicu Srbije nije došla sama.

Sa sobom je povela i njihovog kućnog ljubimca, psa Bejlija, koji je prema njenim rečima bio vrlo miran tokom celog puta od SAD do Beograda, koji nije ni kratak.

A kada je došla, sačekalo je veliko iznenađenje koje je priredio Majk, koji je spremio malu kućnu žurku uz poruke dobrodošlice.

Ne treba ni trošiti reči koliko se pas Bejli obradovao kada je video Majka Dauma, a simpatični košarkaš Zvezde očigledno se sjajno slaže sa svojom suprugom Tejlor.

Oni su se nedavno i venčali, a verili su se u junu 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Karlik Džons imao zanimljivu opasku na prazne tribine na meču Partizana protiv Makabija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5G

    20. oktobar 2024 | 12:01

    Sa ovakvom zgodnom cicom .. majk you are very lucky man !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA