Poznata glumica za odrasle "častila" srpske reprezentativce i njihove saigrače

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ina Inaki, najpozantija grčka producentkinja erotskih filmova i glumica za odrasle, ispunila je svoje obećanje prema košarkašima Olimpijakosa koje je dala tokom leta!

Naime, ona je velika navijačica tima iz Pireja i kao vlasnica " SugarbabesTV" platforme obećala je da će Saša Vezenkov imati besplatan pristup istoj do kraja života ukoliko stvarno zaigra za Olimpijakos.

Bugarin se vratio, bio najbolji u drugom kolu Evrolige protiv Žalgirisa sa dabl-dabl učinikom, a Ina je, prema navodima medija, poslala mejl na adresu Olimpijakosa sa svim potrebnim lozinkama.

Nije samo Vezenkov dobro prošao, jer su mesec dana besplatnog sadržaja sa ove erotske platforme dobili i ostali igrači crveno-belog tima. Uključujući i srpske reprezentativce Nikolu Milutinova i Filipa Petruševa.

Takođe, mediji u Grčkoj pišu da je Ina nedavno i primećena na utakmici svog voljenog tima, a vi u nastavku možete pogledati njene fotografije:

(Telegraf.rs)

Video: Igor Rakočević o Nikoli Jokiću, Partizanu i Zvezdi u NBA ligi: "To je san svakog navijača"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA