Prezgodna voditeljka krenula da se smeje kad je čula ime francuskog kluba, a onda je Anri dodao so na ranu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Simpatična scena desila se u jučerašnjem studiju na televiziji "CBS" pred početak utakmica Lige šampiona, kada su gosti komentarisali susrete koji ih očekuju tokom večeri. Između ostalih, jedan od njih bio je i Salcburg - Brest u Austriji, a baš priča o njemu izazvala je histeričan smeh u studiju.

Razlog je taj što reč "breast" na engleskom jeziku znači "grudi", a što se čita baš identično kao i ime pomenutog francuskog kluba.

Stoga je voditeljka Kejt Skot u momentu kada je čula ime Bresta krenula histerično da se smeje, a nisu pomogli ni preostali gosti, koji su igrom reči samo dodali "so na ranu".

Pre svega je to uradio čuveni francuski fudbaler, Tjeri Anri koji je povikao "O, moj Bože!", aludirajući da takve reči ne treba izgovarati u programu uživo.

Vrlo brzo stigao je i dodatak:

- Znate šta? Ja moram da idem, to je velika utakmica - rekao je Anri, a onda mu je Skot dobacila da je "obavezno povede sa sobom".

Posle kratke pauze, otišlo se na reklame, a očigledno je da su se svi odlično zabavili u studiju.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA