Ona je najlepša voditeljka Britanije: Sa 30 godina je sinonim za lepotu, proslavio je ovaj neobičan sport

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pikado kao sport doživeo je ekspanziju širom sveta za vreme koronavirusa, a u Velikoj Britaniji je godinama unazad jedna od najomiljenijih zanimacija ljudi. Za mesta na Svetskom prvenstvu u Londonu morate rezervisati karte godinu dana unapred što dovoljno govori koliko je pikado praćen.

Za one koji nisu toliko upućeni u dešavanja u sportu sa strelicama i metom preproučili bismo da pogledaju neki od prenos na "Skaj Sportsu" koji kao voditeljka iznosi Ema Paton.

Bivša atletičarka i sprinterka na 400 metara je rano završila svoju sportsku karijeru, ali je svoju ljubav samo prenela u drugom smeru i nije nikada ostavila sport iza sebe.

Najpoznatija je upravo po svom poslu tokom Svetskog prvenstva u pikadu, ali redovno izveštava i sa US Opena, a bila je čak i u svetu kečera.

Na "Skaj Sportsu" je redovna novinarka od 2012. godine, a kao voditeljka radi od 2019. Od tada je postala prepoznatljivo lice i sa 30 godina izgleda nikada bolje.

Ema ima završene master studije sportskog novinarstva i bila je deo medijskog tima Velike Britanije 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan ispisao istoriju ABA lige u prvom kolu! Obradović odao veliku zahvalnost navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA