Najvrelija novinarka BiH zaludela navijače: Izgleda kao top model, zbog nje ćete upaliti i mečeve Slobode

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle, ali i rukometni, rešili su tokom poslednjih par godina da se vrate na staze stare slave, a modernizacija tima započeta je na svim nivoima. Pa tako i u osoblju koje će klub učiniti prepoznatljivim brendom. Zbog toga je na mesto PR-a postavljena Jasmina Ibrahimović (25).

Dama koja radi i kao novinarka na RTV Slon svojim izgledom konstantno privlači poglede na utakmicama i rukometnog, ali i fudbalskog kluba, koji prati od kada je bila dete.

Jasmina se jedno vreme čak i bavila fudbalom, a kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svetu ona ima ulogu u komuniciranju sa publikom. Na taj način je spojila svoje dve ljubavi, pošto je doplomirala žurnalistiku na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Tuzli.

Kaže da je još u srednjoj školi odlučila da se bavi poslom sportske reporterke, a dodaje da se i pored brojnih predrasuda devojke mogu baviti ovim poslom sa uspehom.

– Mislim da je za jednu djevojku u ovom poslu najveći izazov to što ljudi još uvijek nisu naviknuti ili ne prihvataju to da se i žena može baviti zanimanjem u kojem dominiraju muškarci. Susretala sam se i sa određenim oblicima diskriminacije, najčešće se pretpostavlja da neka druga osoba, konkretno muškarac, može raditi vaš posao bolje od vas, samo zato jer je muškarac i onda je, je li, “prirodno” da se razumije u fudbal bolje nego vi - govorila je za "Sportske.ba".

Jasmina se sa uspehom probija u svetu sporta i kaže da je Real Madrid, tim za koji navija, jedan od krivaca zbog čega je uspela da se probije u ovom poslu.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XYZ

    25. septembar 2024 | 12:35

    Lepa, ali bre mrsava. Grudi nema u opšte. Ja bih izabrao neku drugu sa Jalskog univerziteta.U Tuzli ima reka Jala pa odatle i ime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA