Danas je jedna od najatraktivnijih voditeljki u regionu, a malo ko zna da joj je Livaja posvetio 2 tetovaže

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pisali smo o njoj još pre nekoliko godina, ali hrvatska voditeljka Valentina Miletić ponovo je dospela u žižu javnosti nakon nedavnog derbija između Dinama i Hajduka - kada je uzimala izjave trenera oba tima!

Svojevremeno se bavila manekenstvom, da bi u međuvremenu ušla u sportske vode i postala poznato lice na hrvatskim terenima. Između ostalog i zbog toga što podseća na Italijanku Diletu Leotu.

Međutim, manje je poznato da je Valentina svojevremeno bila velika ljubav Marka Livaje, sadašnjeg napadača Hajduka, koji je sa 17 godina čak istetovirao dve tetovaže posvećene njoj.

Livaja je istetovirao datum njenog rođenja na prsima iznad srca, a na ruci datum njihovog susreta. Živeli su zajedno u Splitu, zatim i u Milanu gde je fudbaler nastupao za Inter.

Hrvatski mediji su pisali da je i Valentina istetovirala datum kada su stupli u vezu, a sama voditeljka je 2011. godine rekla:

- Odlučili smo da živimo zajedno, a ostalo kako bude. Živeli smo do sada dva meseca zajedno, nije puno, tako da će tek ovo sada biti za pravo. Do sada je bilo dobro, navikavamo se, i on i ja. Normalno da ima i nesuglasica, kada si s nekim 24 sata zajedno, naravno da se svađaš oko svakakvih gluposti, ali ništa strašno, sve rešavamo.

Livaja je zvanično u braku od 2022. godine i ima dvoje dece sa Iris koja je 14 godina starija od njega.

(Telegraf.rs)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA