Vatrena plavuša u zagrljaju Džordana na meču Barselone: Prelepa Kubanka ukrala šou na utakmici LŠ

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Barselona je doživela neprijatan poraz u Ligi šampiona na gostovanju Monaku (2:1), a svojim prisustvom je utakmicu uveličao i legendarni Majkl Džordan. Leteći Majk je bio u društvu svoje supruge Ivet Prijeto.

Dok su se svi pitali šta je sa očima čuvenog sportiste, mnogi nisu mogli da skinu pogled sa žene koju je Džordan upoznao nakon što je prošao kroz najskuplji razvod u istoriji i za koju ga veže čudna klauzula.

Njih dvoje su u braku od 2013, nakon što su se upoznali pet godina ranije, a sve se dogodilo posle razvoda iz 2006. sa nekadašnjom suprugom Huanitom, kojoj je na račun leglo 168.000.000 dolara.

Manekenku sa Kube potom je sreo u diskoteci i veza je počela da sveta, da bi se na velelepnoj svadbi pojavilo 2.500 zvanica u Palm Biču, a u su bili i Skoti Pipen i Toni Kukoč.

Ivet je morala da potpiše predbračni ugovor, kako se Majkl ne bi dogodilo isto što i sa Huanitom, međutim i Prijeto ima klauzulu prema kojoj u slučaju razvoda za svaku godinu braka mora da dobije po milion dolara. Dakle ta suma trenutno iznosi 11.000.000...

Kubanka danas ima 46 godina i nikada bolje nije izgledala, kao što možete videti na fotografijama sa stadiona "Luj II".

(Telegraf.rs)

Video: Zavirite u jahtu Majka Džordana koja "pršti" od luksuza: Hotel na moru od skoro 80 miliona dolara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA