Mama igrača Hajduka iz Splita: "Nisam znala da mi je na licu sperma! Baš me briga, meni je pomogla"

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Zli jezici će veerovatno odmah pomisliti na nešto drugo, mada je činjenica da je majka fudbalera splitskog Hajduka Borne Buljana izjavom privukla pažnju javnosti!

Renata Lovrinčević Buljan, nekadašnja Mis Univerzuma, uglavnom je na naslovnim stranama zbog fitnesa kojim se bavi i zbog sina koji brani za Splićane, da bi sada na naslovnim stranama završila zbog podmlađivanja lica.

Tačnije, zbog izjave vezane za taj tretman pomlađivanja spermom lososa, a koji koriste i mnoge svetske zvezde kao što su Dženifer Aniston i Kim Kardašijan.

- Nisam znala da se tako zove tretman. Ali kako god, izuzetno sam zadovoljna licem nakon tretmana. Vidno je svežije i podmlađeno, a pore su se s vremenom zatvorile. Vide to i moji klijenti i rado ih preporučim. Puno radim, pa nemam vremena dosta da proučavam i ne znam puno o tretmanu. Imam zahtevno lice, to je tako genetika odredila, pa već poslednjih dvadeset godina ga redovno negujem. A i bore su tu jer sam pre puno vremena provodila na suncu dok sam radila na plaži - rekla je Renata za portal 24sata.hr.

Iako ima nepunih 50 godina, Renata izgleda fenomenalno i često voli to da pokazuje na društvenim mrežama. Baš zbog toga je i sam Borna bio u centru pažnje.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Benfike čekali da Delije odu da bi zapevalia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srđan Niš

    19. septembar 2024 | 11:07

    Zgodna žena. Sviđa mi se što nema tetovaže.

  • SVM

    19. septembar 2024 | 12:12

    Nije bolest sve što boli. A i ne razumem zašto se o ovome uopšte piše

  • Istina je negde između

    19. septembar 2024 | 12:36

    Da li možeš biti sigurna da to nije sp...a od lososa,hahah?!Imaš i za Dz..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA