Beker se ove subote ženi po treći put: Lilijan je 23 godine mlađa od njega, bila s njim u najtežim trenucima

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Legendarni nemački teniser Boris Beker ove subote će se venčati po treći put, a sudbonosno DA svojoj izabranici Lilijan de Karvaljo Monteiro izgovoriće u italijanskom letovalištu Portofino!

Beker je u petak veče proslavio venčanje sa oko 80 bliskih prijatelja, dok su on i jegova draga do restorana stigli luksuznim motornim čamcem čije iznajmljivanje košta oko 3000 evra.

Njih dvoje su se do restorana prošetali oko 19.45 časova. Beker je nosio svetloplavo odelo sa belom košuljom i prslukom, dok je Lili imala prelepu belu večernju haljinu. Iz čamca je izašla bosa, a kasnije je obula štikle.

Lili je, inače, 23 godine mlađa od njega. Beker je u vezi sa ovom tamnoputom lepoticom od 2020. godine, a ona je bila sa njim u momentima kada mu je bilo najteže i kada je bio u zatvoru.

Ove godine, na Dan zaljubljenih, je objavio i video na kojem su zajedno na crvenom tepihu i javno joj je izjavio ljubav.

- Srećan dan zaljubljenih ženi koja me je spasila - napisao je Beker, uz latinsku izreku Amor vincit omnia, što znači ljubav pobeđuje sve.

Svojevremeno je Beker izjavio da je preživeo zatvor samo zahvaljujući ljubavi koju mu je pružila Lilijan u tim momentima.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. septembar 2024 | 08:26

    Odkud pare za luksuz Zar nisi BANKROT......Dobar sportista bio ali mu pare i zene pomutile razum....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA