On je najpoznatiji ćela među srpskim košarkašima, vole ga i u Čačku i u Splitu, a devojka mu je prava lepotica

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Kada je 2017. godine dobio poziv selektora Aleksandra Đorđevića da obuče dres reprezentacija Srbije, Ilija Đoković je proživljavao svoj košarkaški san. Nakon perioda u Jagodini i FMP-u stacionirao se u Borcu i tamo verovatno prikazivao najbolje partije u karijeri do 2019.

Učestvovao je u kvalifikacionom ciklus za Mundobasket, kasnije pored drugih mandata u Železniku i Čačku oprobao svoje umeće i u Splitu, Temišvaru i Honvedu. Sada je red došao na Bar, pa će se Ilija posle par sezona vratiti  u ABA ligu, ovog puta u opremi Mornara.

Đoković je oduvek bio poznat kao odličan defanzivac i košarkaš koji svojoj ekipi daje širinu na poziciji plejmejkera. Osim toga, poznat je i po svojoj harizmi i šali koju često voli da ubaci.

Verovatno je upravo to jedna od stvari koja je uticala da osvoji srce prelepe Ane Šojić, dame koja je diplomirana pravnica, ali i pevačica. U slobodno vreme voli da deli sadržaj sa svojim pratiocima putem TikTok-a.

U žižu javnosti ona je dospela nakon što je izbacila svoju pesmu nakon učešća u IDJ Show-u. Pod umetničkim imenom Sokia izdala je pesmu "Voziš me" koja broji preko 400.000 pregleda na Jutjubu.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama dvoje su u vezi još iz perioda kada je on nastupao u Rumuniji, a vrlo često objavljuju i zajedničke snimke na TikTok-u. Ona se oglasila nakon što je Đoković popisao za Mornar i istakla da je nekada jako teško biti u vezi sa profesionalnim sportistom, upravo zbog čestih putovanja.

@sokia122 insta: sokia12 ☔️ #foryou #fypシ゚viral ♬ Vlog - Soft boy

- Moj dečko je profesionalni košarkaš i danas je otišao na pripreme, s obzirom da je potpisao za Mornar Bar u Crnoj Gori. Ja nakon što sam isplakala sve suze koje sam imala u sebi sam krenula da se spremam za posao. Iskreno da mi je neko pričao koliko teško biti u vezi sa profesionalnim sportistom ne bih mu verovala. Uvek nekako morate da se prilagođavate njihovom životu, što je za mene posebno teško sada jer i ja želim da se posvetim svojoj karijeri, trenutno sam na advokatskoj praksi i radim.

- Ako sada pomišljate pa šta sada Crna Gora nije toliko daleko, ali ako uzmemo obzir da on vikendima ima utakmice, a da ja preko cele sedmice radim onda je malo reći da će nam viđanje biti jako komplikovano sada. Ona stvar koja me teši je da sada igra ABA ligu što znači da će dosta utakmica imati u Srbiji, a prva je već krajem septembra i to protiv Crvene zvezde i jedva čekam sve da gledam i vama sve da snimim - rekla je Ana Šojić.

(Telegraf.rs)

Video: Čudesna trojka Đokovića u produžetku meča Crvena zvezda - FMP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    13. septembar 2024 | 14:29

    "On je najpoznatiji ćela među srpskim košarkašima, vole ga i u Čačku i u Splitu, a devojka mu je prava lepotica" - Toliko je poznat da prvi put čujem za njega, a ona je tolika lepotica da sam siguran da ću videti bar nekoliko lepših devojaka da sad uđem u bilo koji GSP autobus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA