Ovo je supruga Radeta Bogdanovića: Nikad je niste videli u javnosti, podarila mu je najveće blago

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Bivši fudbaler, a sada stručni komentator, Rade Bogdanović, postao je izuzetno popularan poslednjih godina zbog komentarisanja srpskog fudbala u studiju RTS-a, gde dolazi do izražaja njegov britak rečnik, gde sve kaže bez ikakvog ustezanja i "uvijanja".

Zbog toga ga mnogi obožavaju i jedva čekaju da čuju njegovo mišljenje. Sa druge strane, pošto je nekada i surovo iskren i oštar, kritiku teško prihvataju oni o kojima priča, a tako nedavno ona očigledno nje prijala ni selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Iako se često pojavljuje na televiziji i daje intervjue, o Radetu Bogdanoviću se ne zna mnogo kada je njegov privatan život u pitanju.

Poznato je da je u braku sa suprugom Aleksandrom već 35 godina, a ona mu je podarila tri prelepe ćerke, koje su njegovo najveće blago.

Najstarija ćerka je Kristina i rođena je 1994. godine, potom je 2000. godine dobio Mariju, a najmlađa je Sofija koja je rođena 2007. godine.

I dok su neke od njegovih ćerki aktivne na društvenim mrežama i ljudi su imali prilike da ih vide, suprugu Aleksandru gotovo da niko nije mogao da vidi ni na mrežama, a i Rade želi da svoj privatan život drži dalje od očiju javnosti.

Ipak, jedna od njegovih ćerki, najstarija Kristina, koja je uspešna u biznisu kao osnivač brenda za kozmetiku i negu tela, koja je inače i aktivna na mrežama, svojevremeno je objavila nekoliko fotografija, gde se može videti i njena majka Aleksandra, i to tokom proslave njenog 50. rođendana.

Zanimljivo je i kako su se upoznali Rade Bogdanović i njegova supruga čija ljubav traje 35 godina.

On je sam svojevremeno priznao pred TV kamerama, a i to je dokaz prave ljubavi koja opstaje.

- Moram da vam kažem, ja sam u životu imao tri autoriteta. Jedan mi je bio pokojni otac, drugi mi je majka Nada i treći mi je supruga, s kojom se zabavljam od 4. januara 1989. godine u 12 sati i 30 minuta. Na autobuskoj stanici Grbavica smo se upoznali, ona u zelenoj “mont” jakni, a ja posle treninga, za tri godine slavim godišnjicu braka - rekao je tada Rade Bogdanović, koji je otkrio i da ga je supruga podržala kada je tokom jedne emisije imao komentar koje su osudile mnoge žene, jer je tokom pričama o ženama naših fudbalera rekao da treba da one treba da udalje od fudbala i da "ljujaju decu i da se kupaju u milionima".

(Telegraf.rs)

Video: Da li je ovim rečima na konferenciji Piksi isprozivao Radeta Bogdanovića?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    10. septembar 2024 | 16:35

    Hoćemo i nju za “stručnog konsultanta”. 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA