Devojka Vase Micića i Nedovićeva žena zasenili sve na koncertu Grka na Tašu, stigao i Miloš Vazura

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliki broj poznatih ličnosti došao je na koncert popularnog grčkog pevača Nikosa Vertisa na Tašmajdanu, a među njima je bilo mnogo njih i iz sveta sporta.

Fotoreporteri sa lica mesta zabeležili su nekolicinu njih. Neko je došao u pratnji lepših polovina, neko sa prijateljima.

Srpski košarkaški reprezentativac i član Šarlota u NBA ligi, Vasilije Micić, stigao je u pratnji svoje prelepe devojke, koja je zasenila sve.

Tu je bio i Vujadin Savić, bivši fudbaler, a sada član stručnog štaba Crvene zvezde, koji je došao sa svojom suprugom Mirkom Vasiljević.

Zanimljivo je bilo videti i ministra sporta, Zorana Gajića, nekadašnjeg proslavljenog odbojkaškog trenera, a on i Vasilije Micić su se i fotografisali zajedno na koncertu.

Na koncertu je bila i Mina Nedović, supruga košarkaša Zvezde, koja je bila u pratnji drugarice i obe su mamile posebnu pažnju.

Interesantno, na koncert je stigao i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, koji je bio u opuštenom izdanju, sa satenskom košujom koja je bila raskopčana.

Pogledajte i fotografije ljudi iz sveta sporta na koncertu Nikosa Vertisa:

(Telegraf.rs)

Video: Ceo Tašmajdan plače i i peva ovu Borinu pesmu: Brena odala počast legendi roka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA