Čuveni šampion podelio provokativan video: Snimao devojku u donjem rublju, ali su svi u šoku šta je on radio

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Video je vrlo brzo obrisan sa Instagrama

Čuveni bokserski šampion Oskar De La Hoja našao se u centru kontroverze, nakon što je na društvenim mrežama podelio jedan provokativan video snimak koji je vrlo brzo uklonjen!

De La Hoja, inače bivši prvak sveta, objavio je na Instagramu video na kojem pleše sa svojom partnerkom Holi Sonders.

Holi je snimljena u donjem rublju, dok je bivši bosker na sebi imao leopard čipkastu tangu za muškarce. Zajedno su plesali uz numeru "Loca People."

Video je brzo postao viralan, ali je takođe privukao pažnju onih koji nisu bili oduševljeni snimkom - te je Instagram isti obrisao. Doduše, možete ga pogledati OVDE.

- Upravo sam dobio zabranu. Moj poslednji post je bio zaista smešan i hejteri su ga prijavili. Mrze da me vide srećnog - rekao je bivši bosker, dok je njegova devojka dodala:

- Oboje smo postavili smešan video pre sat vremena. Video je uklonjen sa oba našeg naloga zbog prijavljivanja od strane dosadnih ljudi. Oskar je imao 6000 komentara za 30 minuta. Pretpostavljam da neki ljudi zaista mrze da nas vide kako se zabavljamo. Dobra vest, ide novi snimak ubrzo.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA