Vildoza objavio "vrele" fotografije sa letovanja sa Milicom Tasić: Poznati par uživao u svakom zraku sunca

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Argentinac je uživao sa srpskom odbojkašicom

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a koji će od jeseni zaigrati u dresu Olimpijakosa, Luka Vildoza maksimalno je iskoristio leto da uživa zajedno sa svojom devojkom i srpskom odbojkašicom, Milicom Tasić na obalama mora.

Poznati par potrudio se da iskoristi skoro svaki zrak sunca, a Argentinac je danas objavio fotografije na svom Instagram profilu na kojima se vidi koliko je uživao zajedno sa Milicom na letovanju.

Njih dvoje provodili su svoje vreme u Grčkoj, a Milica je odmah po objavljivanju fotografija ispod u komentaru Vildozi ostavila komentar na srpskom jeziku "ljubavi" uz emotikon srca.

Skoro da nema sumnje da je Luka pored Milice već naučio i poneku reč srpskog jezika.

On je prošle sezone sa Panatinaikosom uspeo da osvoji trofej Evrolige, a ni sam nije skrivao kolika mu je motivacija bila srpska odbojkašica sa kojom je proslavio pehar na terenu posle finala.

Ostaje da se vidi da li istu stvar može da ponovi ove sezone zajedno sa Olimpijakosom, dok navijači Zvezde priželjkuju da se on jednog dana vrati u Beograd i obuče crveno-beli dres. Inače, i Tasićeva je bila deo Crvene zvezde.


(Telegraf.rs)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA