Pipenova bivša žena otkrila zašto je ostavila Džordanovog sina i izašla iz jedne od najkontroverznijih veza

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Neprekidno divlje partijanje" Markusa je glavni razlog kraha veze

Atraktivna američka rijaliti zvezda Larsa Pipen, inače bivša supruga nekadašnjeg NBA asa Skotija Pipena, otkrila je istinu zbog čega je prekinula romansu sa Markus Džordanom - sinom Majkla Džordana, najboljeg košarkaša u istoriji!

Mediji u SAD se pozivaju na izvore bliske Larsi i ističu da razlog njihovog prekida nije samo različit stil života i razlika u godinama, već to što nije mogla da izdrži njegovo "neprekidno divlje partijanje" i šokantne tajne koje je skrivao.

Kako tvrde insajderi, bivša Pipenova supruga postajala je sve sumnjičavija zbog tog nepredvidivog ponašanja. Nije joj dugo trebalo da otkrije da je njen bivši partner navodno svakodnevno lagao o upotrebi droga.

- Ne može da troši energiju na nekoga ko koristi droge - rekao je izvor za medije.  Dodao je i da je Markus „skrivao ovaj način života već neko vreme,“ ali je Larsa otkrila pravu istinu.

Podsetimo, Džordanov sin je nedavno uhvaćen u Francuskoj kako se navodno drogira, a od njega je rukle digla i njegova nova devojka Ešli Stivenson koja je vrlo brzo poručila da njih dvoje ipak nisu u vezi.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA