Mesijeva žena pokazala tanga kupaći i savršeno telo na jahti, ali je ruka na Suarezu svima zapala za oko

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Teorije zavere na društvenim mrežama...

Antonela Rokuzo, supruga argentinskog fudbalera Lionela Mesija, potpuno neočekivano postala je predmet ogovaranja na društvenim mrežama, i to zbog krajnje bizarnog razloga!

Naime, Antonela je uživala na jahti sa suprugom i društvom, među kojima je bio i Luis Suarez i njegova supruga - inače veliki prijatelji porodice Mesi.

U jednom trenutku, dok su pozirali, Antonela je rukom držala upravo Suareza, što je bio jasan signal da se na mrežama odmah povede polemika i povuče paralela između Maura Ikardija, Maksija Lopeza i Vande Nare.

Podsetimo, Maksi i Vanda su bili u braku, dok je Ikardi bio veliki Lopezov prijatelj. Epilog svega je taj da su Mauro i Vanda sada u dugogodišnjem braku i da imaju decu.

Inače, nevezano za tu situaciju, Antonela je pokazala sjajno telo i guzu koja je došla do izražaja prilikom poziranja na jahti u tanga kupaćem.

U nastavku možete pogledati i fotografije Mesijeve žene u kupaćem:

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    23. jul 2024 | 03:24

    Nas pokvareni mentalitet..odmah na neke teorije zavera..prevara..sema..blud. A ljudi su samo prijatelji sto izgleda kod nas ne postoji bez nekih sema

  • Srb

    23. jul 2024 | 00:42

    Samo jasi, svi smo nasi

  • Aca

    23. jul 2024 | 00:14

    Poludeli od para

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA