Ženi se bivši igrač Zvezde: Miljenik Delija i veliki ženskaroš, pisalo se da je u vezi sa srpskom pevačicom

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Odlučio je Nemac da se skrasi

Nemački košarkaš Maik Cirbes, nekadašnji član Crvene zvezde i miljenik Delija, odlučio je da stavi tačku na buran ljubavni život i kroči u bračne vode!

Cirbes je izvesno vreme u vezi sa 33-godišnom Kim Bo iz Luksemburga, dok je njegova objava na Instagramu izazvala oduševljenje kod bivši saigrača iz crveno-belog jata.

Cirbesu su se u komentarima javili Branko Lazić, Nemanja Dangubić, Marko Gudurić, kao i supruga Bobana Marjanovića, dok je Nemac uz objavufotografije prstena napisao: "Rekla je da, izgleda da sam odrastao!"

Maik je trenutno član Gladijatorsa iz domovine, a za Zvezdu je igrao u tri navrata. najpre od 2014. do 2016. godine, zatim i sezonu 2018/19, te 2021/22.

Ima preko 100 nastupa za crveno-bele, četiri puta je bio šampion ABA lige, tri puta je osvajao Superligu Srbije i jednom Kup i ABA Superkup.

Inače, važio je za velikog zavodnika dok je igrao za Zvezdu. Poznato je da je bio u vezi sa manekenkom Viktorijom Zontag koja je često objaviljaval atraktivne fotke na Instagramu, a pominjalo se i da je  sa Ivanom Nikolić, svojevremeno članicom grupe "Hurricane".

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA