Žena Zvezdinog fudbalera pokazala brutalno telo tokom odmora

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glazerovi su uživali ovog leta

Sudeći po fotografijama koje je njegova supruga Šira kačila na društvenim mrežama, golmanu Crvene zvezde Omriju Glazeru i te kako je prijao letnji odmor koji su proveli u Italiji!

Omri i Šira su slobodno vreme između kraja sezone i početka priprema za novu proveli u Italiji, gde je Izraelka pokazala brutalno telo koje poseduje.

Positano, Kapri, Rim... samo su neka od mesta u kojima je familija Glazer boravila, a gde je Šira poprilično privlačila pažnju kada se skine u tanga kupaći.

I dok je Šira na svom Instagramu delila najlepše trenutke sa odmora, Omri je u međuvremenu sa Zvezdom otišao u Rusiju - mada nije igrao ni protiv Sočija ni protiv Zenita.

- Sve protiče dobro, ali imam malu povredu koju nosim sa poslednje utakmice iz reprezentacije. Radim na oporavku i laganije treneram sa trenerima golmana, kao i kondicionim trenerima. Mislim da će za dva dana biti sve u redu, te da ću moći da branim na utakmicama. Danas je stvarno bilo loše vreme, kišovito, ali volim da treniram u takvim uslovima, golman sam. Ne volim kad sam treniram u teretani, odvojeno od saigrača, tako da bih radije bio i po snegu na terenu - rekao je Izraelac za sajt srpskog šampiona i dodao:

- Navijači su me od prvog dana prihvatili na najbolji mogući način. Mislim da sam im to vratio na terenu i zaista se u Zvezdi osećam kao kod kuće. Mojoj supruzi, kao i meni izuzetno prija Beograd, što je veoma bitno. Što se ambicija tiče, želimo da osvojimo novu duplu krunu, kao što je to Zvezda činila prethodnih godina. Želim i da se plasiramo u Lige šampiona, mislim da je to bitno i za srpski fudbal. To je zapravo naša prva misija, jer plej-of za Ligu šampiona nas očekuje krajem avgusta.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje Glazera sa svojom devojkom posle pobede i preskakanje ograde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA