Igrala odbojku u Olimpijakosu, od njene lepote zastaje dah: Ovo je supruga novog košarkaša Zvezde

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Krilni centar sa sobom dovodi još jedno pojačanje

Crvena zvezda je i zvanično predstavila Majka Dauma kao novo pojačanje na poziciji krilnog centra, pa ćemo Amerikanca od sledeće sezone gledati u crveno-beloj opremi, nakon vrlo korektne sezone u Anadolu Efesu.

U Evroligi je u proseku beležio skoro deset poena i to po dolasku usred sezone, nakon povrede nekoliko ključnih košarkaška istanbulskog tima. Brzo se etablirao, zauzeo svoje mesto u ekipi i sada zaradio novi angažman u najjačoj košarkaškoj ligi na Starom kontinentu.

Majk veliku podršku ima u vidu svoje prelepe supruge Tejlor Agost Daum, inače profesionalne odbojkašice sa poprilično bogatom karijerom u Evropi.

Verovali ili ne, njih dvoje imaju svoj sajt na kom su ostavili svoju malu priču o upoznavanju u zajedničkom životu. Tako je sve krenulo 2017. preko poruka na društvenoj mreži Instagram i njih dvoje su se opet povezali 2019, nakon njenog završetka koledža Oregon i odlaska u klub Blek Ahen.

Njih dvoje su uglavnom održavali kontakt putem interneta, sve do pretprošle godine, kada su postali nerazdvojni. U međuvremenu je Majk završio koledž Južna Dakota i igrao u Obradoiru i Tortoni.

Za to vreme ona je nastupala i za Aris, Palmberg Šverin, ali i Olimpijakos pre dve godine. Prošle godine par se venčao, a sada ćemo odbojkašicu od koje zastaje dah imati priliku da vidimo i na utakmicama u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Uroš Plavšić za Telegraf o reprezentaciji, Zvezdi i Teodosiću: "To je bio san"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA