Da li je ovo novi dečko Arine Sabalenke? Brazilski sportista milioner je nežno dodirivao, snimak izazvao haos

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pojavio se u kadru svega nekoliko sekundi, ali je i to bilo dovoljno da se na društvenim mrežama počne sa spekulacijama

Arina Sabalenka je stigla u Madrid, gde će igrati na čuvenom turniru koji se održava u "Magičnoj kutiji", u glavnom gradu Španije.

Sabalenka brani titulu, a tim povodom je sa šampionom u muškoj konkurenciji Karlosom Alkarazom, bila deo PR aktivnosti gde su davali izjave i pričali na centralnom madridskom trgu - Plazi Major.

Ipak, ono što niko nije očekivao, jeste činenica da se Sabalenka u Madridu pojavila u društvu brazilskog automobiliste i biznismena, Jorgosa Frangulisa, koji ima grčko poreklo, što se iz imena i može lako zaključiti.

Na snimku koji traje svega 7 sekundi, mnogi su primetili Frangulisa, koji se pojavljuje u kadru svega na trenutak, ali se može lako uočiti da je on u pitanju.

Takođe, vidi se i kako nežno dodiruje Arinu za njenu pozadinu, na šta se ona nije previše bunila niti reagovala.

Frangulis je inače profesionalni automobilista koji se takmičio u Porše Superkupu, i to za "Oak Racing Team", koji sponzoriše upravo njegova firma.

Ipak, automobilizam mu nije osnovno sredstvo za obezbeđivanje prihoda, već biznis.

On je lasnik Oakberija, brazilske franšize koja se bavi proizvodnjom organskih napitaka na bazi bobičastog voća - asai, koje je posebno vezano za Brazil.

Procenjuje se da je vrednost Oakberija prema poslednjem preseku iz decembra 2023. godine oko 67 miliona dolara, a projekcije su bile da će doći i do 200 miliona vrednosti za godinu dana, kao i da će se proširiti na ukupno 1.000 lokacija širom sveta.

Koliko je postao uticajan, govori i to da je bio na naslovnoj strani brazilskog Forbsa.

Ipak, ostaje misterija da li između Arine i njega postoji nešto više od prijateljstva, ili je samo slučajno došlo do ovakvog snimka.

Ono što je takođe neobično, jeste da Frangulis na svom Instagramu ima fotografije sa Beh Armentano, sa kojom je u braku poslednjih pet godina. Poslednju zajedničku fotografiju objavili su u maju 2023. godine, ali svakako u slučaju raskida, ljudi najčešće brišu fotografije bivših sa svojih profila na društvenim mrežama.

Svakako, na Tviteru pišu da je Arina upecala ozbiljnog frajera.

Inače, Arina je nedavno doživela tragediju, kada je nakon raskida sa dugogodišnjim dečkom, bivšim hokejašem Konstantinom Kolcovim, on odlučio da izvrši samoubistvo skokom sa zgrade hotela u Majamiju, neposredno pred održavanje turnira.

Sabalenka je tada molila za privatnost i nije se oglašavala povodom tragedije koju je doživela.

Da li je sada utehu pronašla u naručju Frangulisa, verovatno ćemo saznati uskoro.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA