Brazilsko čudo (17) potpisao ugovor sa Realom i "bombom": Mora da mu kaže, "volim te", a ne sme samo jedno...

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U vezi su samo šest meseci

Fudbalsko "čudo od deteta" iz Brazila, Endrik, je još u decembru postao igrač "kraljevskog kluba", ali se čeka 21. jul da napuni 18 godina. Do tada, ušao je u istoriju Palmeirasa kao jedini igrač koji je dizao pehare šampiona u svim kategorijama - počevši od U11, ali je i potpisao "ugovor života", tačnije o vezi sa svojom devojkom, inače manekenkom.

Naime, Endrikov sirovi talenat je neupitan, a Real Madrid je požurio krajem 2022. da potpiše tada 16-godišnjeg napadača koji je zapao za oko javnosti iz posle čarobnih igara u Palmeirasu. Takođe, sedamnaestogodišnji fudbaler je u vezi sa Gabrijelom Mirandom, koja je tri godine starija od njega i profesionalno se bavi modelingom. Njih dvoje su u vezi tek šest meseci, ali kako je Brazilac otkrio, potpisali su ugovor čije uslove će, ako prekrše, imati sankcije.

Konkretno, klauzule uključuju zabranu bilo kog oblika zavisnosti ili drastične promene ponašanja. Pored toga, zabranjena je tuča u javnosti, dok je izgovaranje "volim te" u svim situacijama obavezno.

Gabrijeli je, inače, top model, a dugo su pokušavali da sakriju vezu koja je obelodanjena kada je ovaj potpisao za Real.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA