"Teraš me da potopim kolačić": Ispovest Dilete Leote o Karijusu, kako je napastvovao profesor, navijačima...

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Dileta Leota, italijanska sportska voditeljka i partnerka bivšeg golmana Liverpula Lorisa Karijusa, govorila je o neprijatnim iskustvima sa stadiona u Italiji

Italijanska sportska voditeljka Dileta Leota, osvrnula se na navijače širom Italije, zbog kojih se osećala loše tokom izveštavanja utakmica. Inače, ova 31-godišnjakinja je partnerka bivšeg golmana Liverpula Lorisa Karijusa, a par očekuje uskoro očekuje i prinovu.

Istakla je da je bila izložena sramnim i neprimerenim skandiranjima, te pomenula šikaniranje u srednjoj školi, od strane svog profesora fizičkog vaspitanja.

U intervjuu za italijanske medije, Leota, koja izveštava sa utakmica Serije A, govorila je o tifozima na "čizmi".

- Ponekad imam osećaj da su sve oči uprte u mene, što me sramoti! Ili vulgarno pevanje na stadionu, koje je, na sreću, u međuvremenu prestalo - istakla je tv voditeljka.

Potom je pričala i o srednjoškolskim danima, konkretno o problemu koji je imala sa svojim profesorom fizičkog vaspitanja. Naime, on ju je okrivio da "odvlači pažnju drugih" jer nosi helanke

- Imala sam jedno ružno iskustvo dok sam bila mlađa. Moj profesor fizičkog me pljesnuo po d****u i izgovorio nešto poput: "Teraš me da potopim kolačić" - rekla je Karijusova partnerka.

Tokom intervjua, prisetila se kako je izgledao njen prvi susret sa sadašnjim izabranikom Lorisom Karijusom. Podsetimo, ovaj 30-godišnji golman trenutno nastupa za Njukasl, a ljubiteljima fudbala postao je poznat u finalu Lige šampiona 2018. godine. On je tada nastupao za Liverpul i sa dve katastrofalne intervencije "pomogao" Realu da osvoji trofej.


- Bila sam na reviji u Parizu sa prijateljicama, a onda smo otišle na večeru u hotel "Kostes". Onda, kada se pojavio, osvetlio je prostoriju kao da je ušlo sunce! Tada sam prijateljicama rekla: "Gle, ušao je čovek mog života". Loris je sedeo sa prijateljima i primetio da ga gledamo. Dok je odlazio, nagnuo se i pogledao me. Bila sam uzbuđena. Sa nama je bila Barbara Berluskoni koja odlično govori engleski jezik i rekla: "Hajde, idemo da ga upoznaš" - u dahu je ispričala Dileta.

Otkrila je da su u vezi od oktobra, a da ih očekuje i prinova. Dileta je u drugom stanju i nosi devojčicu, a par se još uvek nije odlučio za ime.

- U toku je diskusija. Premišljam se između Ofelija, Rouz i Bela, ali mislim da ću se odlučiti tek kada je prvi put pogledam u oči - kazala je italijanska sportska voditeljka.

Izgleda da je težak period iza Karijusa i Dilete i da je sada vreme za uživanje.

(Telegraf.rs)

Video: Najlepša sportska novinarka trudna sa golmanom koji se obrukao u finalu Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Khhh

    1. jul 2023 | 23:37

    Profesionslna lovačica fudbalera-starleta!

  • Zemlja snova

    2. jul 2023 | 09:11

    Hihihi umočiću!

  • Perke

    2. jul 2023 | 10:09

    Ovako se to radi, hvala joj na ispovesti i savetima za mlade devojke koje mogu nauciti kako da postanu majke, zene, kraljice, nasmejane, lepe i zadovoljne, a ne raspale, umorne keve, razvaljene nekim glupim poslom, smarackim muzom i bez pomoci oko dece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA