Sve je stalo kad se ona pojavila na jahti: Paparaci nisu skidali pogled sa Pirlove devojke

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Zbog nje je svojevremeno legenda italijanskog fudbala ostavila suprugu

Dolaskom leta i posle završetka sezone mnogi sportisti pohrlili su na najpopularnije destinacije za odmore, a tamo ih vrebaju paparaci na svakom ćošku i to je jedini problem da se potpuno opuste.

Tako je Teo Ernandez uhvaćen u zanosu dok ga njegova lepša polovina oralno zadovoljava, Dušan Vlahović je snimljen na jahti sa velikim brojem atraktivnih devojaka, a paparaco fotke sa jahte isplivale su na agencijama i kada je u pitanju legenda italijanskog fudbala Andrea Pirlo.

Pirlo je sa porodicom uživao na jahti na Balearskim ostrvima. Snimljen je kod Formentere na jahti, sa svojom decom, ali i sa svojom izabranicom Valentinom Bandini.

Pirlo je sa ovom plavušom koja je na jahti bila posebno upečatljiva zbog svojih oblina, u vezi još od 2014. godine, nakon što se upravo tada i rastao od Debore Roversi, sa kojom je bio u braku i sa kojom ima dvoje dece.

Valentina radi kao agent za nekretnine, a italijanski mediji su pisali da su se ona i Pirlo upoznali još 2013. godine, te da je zbog nje i ostavio svoju suprugu.

(Telegraf.rs)

Video: Andrea Pirlo u Beogradu: Vlahović je izuzetan talenat, pred njim je velika budućnost

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA