Ko je Srpkinja koja je ušla u "trojku" sa slavnim bokserom i manekenkom? "Sada živim svoj najbolji život"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 22

Mihaela Jovanović je novi član ljubavnog trougla Dejvida Heja

Slavni britanski bokser Dejvid Hej ponovo je srećan i zaljubljen. Bivši šampion sveta u teškoj i kruzer kategoriji živi život koji je izvan okvira uobičajenog, pošto već dugo ima vezu sa dve devojke istovremeno.

Nakon što mu se raspala "trojka", koju je napustila pevačica Una Hili (49) i ostavila ga samo sa manekenkom Sian Ozborn, Hej je uspeo da oformi novi ljubavni trougao u koji je ušla i Srpkinja Mihaela Jovanović, koja je bila sa njima tokom odmora i avanture u Kostariki.

Kako Dejli Mejl piše, novi član Hejove ljubavne veze je devojka koja je poreklom iz Srbije. Njeni roditelji su tokom rata devedesetih u Jugoslaviji izbegli u Beč. Njeni koreni su iz sela Duboka kod Jagodine, odakle joj je baka.

Mihaela nije imala lako detinjstvo, jer je nju i sestru odgajala samohrana majka u Beču, a na snimcima na društvenim mrežama iz 2020. godine može se videti da je bila u skromnom stanu.

- Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem: "najbolji život ikada".

Ona se inače školovala za kuvara, ali je odlučila da promeni "karijeru" 20215. godine, kada je pokrenula tverk fitnes radionicu u Beču. Radila je kao instruktorka tverkovanja i promovisala je svoje časove na društvenim mrežama.

Takođe je na Majorci radila i kao egzotična plesačica na žurkama.

Milica sada zarađuje kao bloger za putovanja i fitnes. Na Instagramu ima više od 30.000 pratilaca i kako navodi, obišla je 55 zemalja u svetu.


Na njenom profilu se može videti da često boravi u Dubaiju, a stalna lokacija joj je na Karibima na ostrvu Sent Martin, a uživala je u obilasku Balija, Maroka, Turske, Meksika, Italije, Španije, Francuske i mnogih drugih zemalja...

Njeno poslednje putovanje u Kostariku donelo joj je i jedinstveno iskustvo, pošto je postala druga polovina lepše polovine Dejvida Heja.

Sudeći po njegovoj objavi gde je u društvu Mihaele i svoje partnerke Sijan, koja ga nije napustila nakon odlaska Une Hili iz veze, nova avantura sa Srpkinjom počela je početkom 2023.

- U početnom poglavlju 2023. godine, potpuno sam uronio u bogatstvo svakog trenutka koji prolazi. Našao sam se u društvu pojedinaca otvorenog srca koji me doživljavaju kroz sočivo mojih svakodnevnih akcija, a ne kroz društvena očekivanja koja se nameću čoveku od 42 godine.

- Kalibracija mog načina života je bila neophodna, jer odeća u japankama, šortsevima i konstantno golog stomaka teško odgovara klimi mog rodnog Londona.

- Sa sobom ću nositi sećanje na izvanredne veze iskovane sa blistavim duhom, u kreiranju zajedničke čudesne odiseje koja je stvorena. Nestrpljivo očekujem da nastavim ovo čudesno putovanje 2024. nastavljajući tačno tamo gde sam stao - napisao je Hej na Instagramu uz fotke i snimke sa svoje dve devojke.

(Telegraf.rs)

Video: Pol Džordž pao na kolena pred Srpkinjom dok mu ona meša uz "Ženu od sultana": Novi snimci sa svadbe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA