Raspala se "trojka" Dejvida Heja: Pevačica ostavila legendarnog boksera i manekenku

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Legendarni bokser ostao bez jedne devojke

Veza između boksera Dejvida Heja i njegove dve devojke, Une Hili i Sian Ozborn spala je na dva slova, pošto je starija od dve Hejove devojke odlučila da se povuče iz ove neobične "zajednice".

Una Hili (41), rekla je da želi da se fokusira na svoju porodicu, pa je odlučila da napusti boksera i manekenku od 30 godina.

Hej i Sian su u vezi od 2020. godine, a u vezi im se pod prošle godine pridružila i Una Hili.

Bokser i manekenka Sian su tokom januara bili na odmoru, a Una im se pridružila samo na kratko, ali je to povećalo napetost u njihovoj vezi, jer su se dve žene borile za pažnju nekadašnjeg šampiona u teškoj kategoriji.

Ove nedelje je Una sa Instagrama obrisala i sve fotografije sa Dejvidom i Sian, a kako prenosi San izvor blizak irskoj pevačici, ona je odlučila da uzme "tajmaut" od svega, jer su joj deca na prvom mestu.

Nedavno je Dejvid Hej podelio na svom Instagramu fotografiju na kojoj je sa devojkama, gde je poželeo svima srećan dan zaljubljenih.

- Srećan dan zaljubljenih mojim prelepim kraljicama u mom životu, koje moj svet čine lepšim za život - rekao je Hej uz fotografijama na kojima je nasmejan u zagrljaju sa Unom i Sian.


Ipak, sada će ostati samo sa "pola lepše polovine".

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA