Slavni bosker već živi sa dve žene istovremeno, da li je sada našao i treću?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Nema sumnje da Hej i te kako uživa u penziji

Čuveni britanski bosker Dejvid Hej (42) pre mesec i po dana priznao je da uživa u skladnoj vezi sa dve devojke, a čini se da je otišao korak dalje i da je ova trojka postala jača za još jednu!

Manekenka Sian Ozborn (30) i pevačica Una Hili (41) su devojke s kojima je Hej proveo božićne i novogodišnje praznike i tada su poručili da su zajedno, da bi im se u međuvremenu pridružila i Lin Meri.

Ova plavuša se nalazi na nekoliko zajedničkih fotografija sa Hejom, Sian i Unom, a javnost spekuliše da je treća u nizu kada je u pitanju nekadašnji šampion u teškoj kategoriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by David Haye (@davidhaye)

Ipak, nije Hej, koji je inače finansijski težak oko 20 miliona, ništa još priznao.

- Volim da zadržim svoj privatni život za sebe. Malo provociram ljude preko društvenim mreža. Ipak, ono što se dešava iza zatvorenih vrata između mene i devojaka ostaje tamo. Ne želim uopšte da išta otkrivam - rekao je Britanac nedavno.

Bokser se, inače, sa Sian zabavljao još od 2020. godine, dok im se Una kasnije pridružila. Pomenuta pevačica je svojevremeno bila udata za ragbistu Bena Fodena s kojim ima dvoje dece. I sam Hej ima sina iz braka koji je završen 2016. godine.

Britanski "San" navodi da su Hej, Una i Sian već obavestili porodicu da su zajedno i da uživaju, a sama pevačica je takođe pored zajedničke fotografije napisala:

- Započela sam svoju 2023. godinu na udobnom mestu, osećajući se iskreno srećno i u miru. Evo, da ova godina bude naša - poručili su početkom januara.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA